Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο ξύλο στο ΣΕΦ! Δείτε το βίντεο όπου Πρίντεζης και Μπέγκιτς ανταλλάσσουν μπουνιές με παίκτες της Γαλατάσαραϊ!!!

Απίστευτο ξύλο στο ΣΕΦ! Δείτε το βίντεο όπου Πρίντεζης και Μπέγκιτς ανταλλάσσουν μπουνιές με παίκτες της Γαλατάσαραϊ!!!

Από χώρο γιορτής το Σ.Ε.Φ. μετατράπηκε σε… ρινγκ με Μπέγκιτς, Πρίντεζη & Μενσά-Μπονσού να ανταλλάσσουν μπουνιές! Πιθανή η τιμωρία και του... Ολυμπιακού!...
Απέμεναν 3:09 (79-46) για να έρθει η επίτευξη της καλύτερης εκκίνησης στην ιστορία του Ολυμπιακού (17-0) κι ο Κάρλος Αρόγιο της Γαλατάσαραϊ είχε το δικαίωμα για ελεύθερες βολές. Παρόλο που ευστόχησε σε αμφότερες, η μάχη για το πιθανό ριμπάουντ εξελίχθηκε σε… απίστευτο καβγά!

Μπέγκιτς και Μενσά-Μπονσού άρχισαν τις μπουνιές και ενώ οι περισσότεροι έσπευσαν να τους χωρίσουν, ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε και αυτός μέρος στον… καυγά αρχίζοντας κι αυτός να γρονθοκοπεί τον παίκτη της Γαλατά, ο οποίος δεν είχε ανακόψει ταχύτητα.

Η τριάδα αποβλήθηκε απ” την αναμέτρηση και κινδυνεύει και με τιμωρία, όπως και ο Ολυμπιακός, αφού κάποιοι οπαδοί απ” την εξέδρα επιχείρησαν να εισέλθουν στο παρκέ, ενώ αρκετοί προκάλεσαν βροχή αντικειμένων τόσο κατά τη διάρκεια της διακοπής όσο και κατά την αποχώρηση του Ποπς Μενσά-Μπονσού από διαφορετική έξοδο.

Μάλιστα χρειάστηκε ακόμη κι η παρέμβαση του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε απ” τον κόσμο να ηρεμήσει. «Σταματήστε τώρα! Ηρεμήστε, δεν πρέπει να τιμωρηθούμε! Τι θα κάνουμε τώρα; Θα δείρουμε 10.000 έναν; Σκεφτείτε λογικά!» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο : ΕΔΩ

Πηγή : Newspistol.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...