Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστίες για την συμπαράσταση στην απώλεια του Ανδρέα Μολφέτα

Ευχαριστίες για την συμπαράσταση στην απώλεια του Ανδρέα Μολφέτα  Ανακοίνωση των ΚΑΕ Απόλλων, ΑΣ Απόλλων και Απολλωνιάδας

Από την διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων, του ΑΣ Απόλλων και της Απολλωνιάδας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας, του Α.Σ. Απόλλων και του Α.Σ. Απολλωνιάδα επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους τους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και σωματείων, οι οποίοι μας συμπαραστάθηκαν στην μεγάλη απώλεια του Προέδρου μας, Ανδρέα Μολφέτα.
Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και όλη την Πατρινή κοινωνία, η οποία αναγνώριζε διαχρονικά το έργο και την προσφορά του αείμνηστου Προέδρου μας, στον Απόλλωνα και τον Πατραϊκό αθλητισμό.
Αισθανόμαστε ότι ο Ανδρέας Μολφέτας δεν έχει φύγει από δίπλα μας. Διαβεβαιώνουμε τους φιλάθλους μας και τον αθλητικό κόσμο όλης της Πάτρας ότι θα συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε τις αρχές και τα αθλητικά ιδεώδη που συνδιαμορφώσαμε από κοινού με τον Ανδρέα Μολφέτα στο διάστημα της πολυετούς συνεργασίας μας.
Αυτές οι αρχές και οι αξίες θα αποτελούν την πυξίδα και για τα τρία Δ.Σ. (ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας, Α.Σ. Απόλλων, Α.Σ. Απολλωνιάδα), ώστε να βαδίσει ο Απόλλωνας και στο μέλλον σε δρόμους ασφαλείς».
Πηγή : thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...