Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Και μια καλή είδηση - Η "Αθηναϊκή Ζυθοποιία" ενισχύει την παραγωγή της στο εργοστάσιο της Πάτρας

Και μια καλή είδηση! Η "Αθηναϊκή Ζυθοποιία" ενισχύει την παραγωγή της στο εργοστάσιο της Πάτρας  Τι ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους

Οι καιροί υπαγορεύουν αλλαγές και προσαρμογή στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Υπό αυτό το πρίσμα η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αλλάζει τη δομή της παραγωγής της και ήδη χθες αυτή ανακοινώθηκε στους εργαζομένους.
Η Αθήνα γίνεται κέντρο καινοτομίας με ενισχυμένο χημείο και ομάδα καινοτομίας, έτσι ώστε να παραχθούν νέα προϊόντα. Το μοντέλο παραγωγής που θα εφαρμοσθεί στην Αθήνα θα προσομοιάζει με αυτό της μικροζυθοποιίας. Αυτό, βεβαίως, σημαίνει ότι για να καλυφθούν οι ανάγκες θα ενισχυθεί η παραγωγή στα εργοστάσια της εταιρείας στην Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη.
Οι αλλαγές εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάρτιο του 2014 και εντάσσονται σε επενδυτικό σχεδιασμό της εταιρείας, που για το επόμενο έτος θα ανέρχεται συνολικά στα 19 εκατ. ευρώ, όπως γράφει η Καθημερινή. Οι αλλαγές συχνά έχουν και τίμημα και αυτό που προβληματίζει τους εργαζομένους είναι το ενδεχόμενο να μετακινηθούν σε άλλη θέση.
Πηγή : thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...