Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΤΡΑ: Ελεύθερα τα μέλη της οικογένειας από την Οβρυά - στις 6 Δεκεμβρίου η δίκη τους


Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της οικογένειας -τρία αδέλφια και οι δυο γονείς- που την περασμένη Τρίτη επιτέθηκαν και τραυμάτισαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, όταν προσπάθησαν να κάνουν έρευνα στο σπίτι τους στην Οβρυά Πατρών, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης.
Σήμερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου τα πέντε άτομα επρόκειτο να δικαστούν, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή για τις 6 Δεκεμβρίου.
Η πενταμελής οικογένειας κατηγορείται κατά περίσταση για τα αδικήματα της αντίστασης, της πλαστογραφίας, της οπλοκατοχής, της εκβίασης, της κατοχής κροτίδων και πυρομαχικών, της απρόκλητης πρόκλησης σωματικών βλαβών και της απείθειας σε βάρος αστυνομικών.
Να υπενθυμίσουμε πως κατά την επιχείρηση κατ΄οίκον έρευνας παρουσία εισαγγελέως, αστυνομικοί τραυματίστηκαν καθώς νεαρός τους επιτέθηκε, εμποδίζοντας να μπουν στο σπίτι και τους γρονθοκόπησε καταφέροντας τους χτυπήματα με σιδηρογροθιές...! Αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...