Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Απίστευτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «Tsipas-Hlias Blog»- Είναι ψέμματα ότι βρέθηκε ο 33χρονος Πατρινός επιχειρηματίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για αγνοειται
Ομολογώ πως έπεσα στην ίδια παγίδα με όλους τους υπόλοιπους. Δεν ξέρω από ποιον και τι συμφέροντα ήθελε να εξυπηρετήσει, με την κίνηση του να διοχετεύσει εντέχνως στα ΜΜΕ την πληροφορία πως βρέθηκε ο 33χρονος Πατρινός επιχειρηματίας, που είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Τρίτης , ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «tsipas-hlias blog», συνεχίζει να μην έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια αξιόπιστη πηγή , δεν πήρε τίποτα μαζί του . Ούτε κινητό, ούτε αμάξι, ούτε καν την ταυτότητά του. 

Υ.Γ : Η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί. Και πρέπει να το κάνει . Ξέρετε γιατί; Δεν είναι κακό παιδί. Ίσως να προτίμησε μια επιπόλαιη ζωή, «απλώς για το σήμερα», η οποία απαιτεί φράγκα με το τσουβάλι. Για αυτό και να εκτέθηκε σε δικούς του ανθρώπους. Ακόμη κι έτσι, πάντως, πρέπει να σκεφτεί την κρισιμότητα της κατάστασης με πιο καθαρό μυαλό. Να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μόνος σε τούτο τον μάταιο κόσμο, αλλά ότι η μεγαλύτερη προτεραιότητα της ζωής του είναι ο 8χρονος γιος του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...