Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Απόφαση ΣΤΑΘΜΟΣ της κυβέρνησης! Σε ΦΥΛΑΚΙΣΗ έξι μηνών θα καταδικάζεται όποιος διαπράττει bullying!


Με ποινή φυλάκισης 6 μηνών θα τιμωρείται όποιος διαπράττει bullying σε βάρος άλλου ατόμου. Αυτή είναι η ειδική διάταξη για την τιμωρία του bullying, την οποία ετοιμάζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ συστήνεται ειδική επιτροπή από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που θα προσδιορίσει τον ρόλο της αστυνομίας για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Απόφαση ΒΟΜΒΑ! Ισόβια κάθειρξη στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου;


Τα ισόβια δεσμά αντιμετωπίζει ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μετά την πρόταση κόλαφο του εισαγγελέα της έδρας στο Ειδικό Δικαστήριο για την πολύκροτη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο Μαλέλης φεύγει, ο Τσεκούρας έρχεται



** Κοινό μυστικό στον μιντιακό χώρο αποτελεί το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα ως διευθυντής στο ραδιοτηλεοπτικό συγκρότημα του Γιάννη Αλαφούζου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ένα από τα πρόσωπα που σκοπεύει να βολιδοσκοπήσει ο ιδιοκτήτης του ομίλου είναι και ο πρώην διευθυντής του «Εθνους», Θανάσης Τσεκούρας. Θυμίζουμε ότι μετά την αποχώρησή του από τον «Πήγασο», ο Τσεκούρας ανέλαβε τη διεύθυνση του σάιτ Τhetoc της Ελλης Στάη.

Μετά τη Γιάννα και η Μαριάννα ψάχνει τώρα για κανάλι!


Η Λάτση θέλει και το Mega!

«Κόπηκαν» οι αστυνομικοί μεγαλοδημοσιογράφων


Η οργανική δύναμη πέντε αστυνομικών τμημάτων του κέντρου των Αθηνών ενισχύεται με την προσθήκη περίπου 100 αστυνομικών, οι περισσότεροι εκ των οποίων «κόπηκαν» από τις φρουρές κυρίως μεγαλοδημοσιογράφων και άλλων επωνύμων!

Μετά τον Μεμή κι ο Παπαχρήστος στο διαδίκτυο


Ενημερωτικό portal από τον δημοσιογράφο του ΔΟΛ ...

Κάποιοι γουστάρουν τις ίντριγκες...


Τηλεοπτική γιγαντομαχία με ευθύνη των εμπνευστών της ...

H «Δίκη» του Σκάι, ο Μπέος, ο Κούγιας και ο Μαρινάκης


Άμα δίνεις να ξεχνάς, άμα παίρνεις να θυμάσαι. Μου το έλεγε η συχωρεμένη γιαγιά μου, πιθανόν το έλεγε και στον Αχιλλέα Μπέο η δική του. 

Εισβολή του ΣΔΟΕ σε μιντιακό «μαγαζί»


Αληθεύει ότι ο ΣΔΟΕ έχει εισβάλει σε γνωστό μιντιακό «μαγαζί» και κάνει ελέγχους, τα τελευταία 24ωρα; Σύμφωνα με όσα ακούγονται, οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος τα κάνουν όλα φύλλο και φτερό.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ όλη η Ελλάδα με τον ΑΔΙΚΟ χαμό του Βαγγέλη - Ζητούν μετονομασία της σχολής ως ελάχιστο φόρο τιμής!


Τα 40.000 likes έχει φτάσει μέσα σε μόλις ένα 24ωρο η σελίδα που ζητά τη μετονομασία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων σε Γαλακτοκομική Σχολή «Βαγγέλη Γιακουμάκη» που δημιουργήθηκε στο Facebook. Η προσπάθεια είχε τεράστια ανταπόκριση με αποτέλεσμα σε λιγότερο από 24 ώρες η σελίδα να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 40.000 like, ενώ όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα της χώρας έχουν κάνει αναφορές σε αυτή από χθες το απόγευμα.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το βίντεο που σπάει την "ομερτά" των νταήδων

BBijVDm

Έχω ξενερώσει με την υπόθεση Γιακουμάκη. Ο καθένας κάνει λόγο για σχολικό εκφοβισμό και μάλιστα η κάθε τελειωμένη δεύτερη χαζομοντέλα και βίζιτα αλλά και παρουσιαστές και παρουσιάστριες ηθοποιοί και τραγουδιάρες γράφουν μέσα στην ημιμάθειά τους, ένα σωρό βλακείες. Αυτό το facebook πια έχει καταντήσει καμβάς ημιμαθών που δεν γνωρίζουν… και το μόνο που κάνουν είναι να κοινοποιούν εικόνες και γραφιστικές ατάκες.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...