Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Η ηθοποιός και η νυν βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ , Μαρία Κανελλοπούλου , αποκλειστικά στο Tsipas Hlias blog !


Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έθεσε το blog μας !

"Εφυγε" από τη ζωή ο Λευτέρης Σταύρου


"Εφυγε" σήμερα το πρωί μετά από πολύμηνη μάχη που έδινε με την ασθένειά του, ο γνωστός δικηγόρος της Πάτρας Λευτέρης Σταύρου. 

Έδειξε η Data Rc του Θόδωρου Λουλούδη ! Οι Πατρινοί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ , ενώ η Δυτική Ελλάδα ΝΔ


Σύμφωνα με το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της DATA RC για λογαριασμό της εφημερίδας Πελοπόννησος, στην οποία και δημοσιέυεται σήμερα η συμπεριφορά του εκλογικού σώματος στην Αχαΐα δεν είναι ενιαία. Στην πρόθεση ψήφου, όπως προκύπτει από την έρευνα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 36,5% στο Δήμο Πατρέων και 28,3% στους λοιπούς δήμους, ενώ αντίστοιχα η ΝΔ στον Δήμο Πατρέων συγκεντρώνει ποσοστό πρόθεσης ψήφου 16,3%, ενώ στους λοιπούς δήμους 22,4%.

Έρχεται στην Πάτρα ο ΓΑΠ !


Μία εβδομάδα έμεινε στα κόμματα για να πείσουν τους ψηφοφόρους να τα ψηφίσουν. Και ήδη ετοιμάζονται για τις μεγάλες συγκεντρώσεις στην Πάτρα. Την αρχή έκανε χθες το ΚΚΕ. Με μεγάλη συγκέντρωσης το γήπεδο της ΕΑΠ….

Πάμε καλά;;; Ποιο μαιευτήριο της Αθήνας είχε παράνομα κάμερες στις αίθουσες ωδινών;;; Πρόστιμο από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα!


Πρόστιμο 300.000 ευρώ επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε μαιευτήριο της Αθήνας, σύμφωνα με το koolnews.gr, καθώς εδώ και εννέα χρόνια έχει τοποθετήσει κάμερες σε αίθουσες ωδινών και στους χώρους υποδοχής επιτόκων, χωρίς άδεια της Αρχής και χωρίς τήρηση της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ανοικτή επιστολή προς τον Γιώργο Τράγκα και την κωλοτούμπα με τον ΣΥΡΙΖΑ!


Διαβάστε την ανοικτή επιστολή στον Γιώργο Τράγκα…  

ΚΑΙΡΟΣ: Διαβάστε αναλυτικά τι μας περιμένει το Σαββατοκύριακο...


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο, Σάββατο.

Τι ψηφίζει η μαμά του Μαλέλη;



Το αλιεύσαμε εχθές το βράδυ από τον προσωπικό λογαριασμό του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σταμάτη Μαλέλη, στο Facebook. 

Κολλημένο στην τρίτη θέση το Μega


Τελικά η... ανανέωση των ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega με την επιστροφή της Ολγας Τρέμη και την επιστράτευση του «λαικού» Νίκου Ευαγγελάτου δεν έχουν βοηθήσει το δελτίο που βρίσκεται κολλημένοστην τρίτη θέση.

Αντώνη την πάτησες. Αν δεν με πιστεύεις #AskTsipras

Σαμαράς-Τσίπρας

Του Κώστα Βαξεβάνη

Αποκάλυψη: Αν έχεις ένα από αυτά τα αυτοκίνητα ΔΕΝ θα πληρώσεις ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!


Το αυτοκίνητο που θα αγοράσουμε το 2015 θα μας γοητεύσει σχεδιαστικά, θα μας ικανοποιεί οδηγικά και θα μας… ξαλαφρώνει οικονομικά.

EKTAKTO: Συνελήφθησαν 15 άτομα εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του Ξηρού!


Επειτα από εκτεταμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας με ταυτόχρονες εφόδους σε πολλά σημεία της Αθήνας συνελήφθησαν 15 άτομα που κατηγορούνται για εκβιασμούς καταστημάτων και δεκάδες βομβιστικές επιθέσεις.

Πάτρα: "Καλό ταξίδι στον Παράδεισο Άγγελε"-Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός στον 22χρονο φορτηγατζή που σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο

Πάτρα: "Καλό ταξίδι στον Παράδεισο Άγγελε"-Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός στον 22χρονο φορτηγατζή που σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο Θλίψη στη γειτονιά του

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του 22χρονου Άγγελου Λιάκου απο την Παραλία Πατρών δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό συμβάν που στέρησε τη ζωή στον νεαρό οδηγό φορτηγού.

H Sportime και τα εγκλήματα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς


Παραχωρήθηκε ο τίτλος της αθλητικής εφημερίδας ..

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...