Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Κι όμως είναι αλήθεια. Από τις πίστες της Αθήνας … σε οίκο ανοχής στη Λάρισα


Την ιστορία μου την διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια άνθρωπος της νύχτας που ταξιδεύει ανά την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.

Η πάλαι ποτέ καλλίγραμμη καλονή με την μέτρια φωνή ξεκίνησε την μουσική της πορεία στα τέλη της δεκαετίας του 1990 στη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία στις αρχές του 2000 κατέβηκε στην Αθήνα.
Κατάφερε για δύο τρεις σεζόν να δουλέψει καλά μέχρι που καθιερώθηκε και ως πρώτο γυναικείο όνομα δίπλα σε λαϊκούς τραγουδιστές σε μικρομεσαία πίστα που λειτουργούσε τότε στην λεωφόρο Συγγρού.
Σήμερα έχοντας γίνει από μελαχρινή ξανθιά και έχοντας βάλει περισσότερα από 15 κιλά εργάζεται ως ιερόδουλη σε στούντιο της Λάρισας.
Με άλλο όνομα φυσικά. Και δύσκολα μπορεί κάνει να την αναγνωρίσει καθώς δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του φρέσκου κοριτσιού που λανσαριζόταν τότε ως η νέα λαϊκή φωνή σε ραδιόφωνα και στις πίσω σελίδες των περιοδικών.
Τραγική ειρωνεία της μοίρας; Όπως λένε όλοι όσοι την γνώριζαν τότε δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα για την προσωπική της ζωή ούτε πέρασε από κρεβάτια για να κάνει καριέρα. Τώρα όμως λίγο πριν τα πενήντα της εκδίδεται κανονικά και από έμαθα το κάνει καθαρά για βιοποριστικούς λόγους…
-nassosblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...