Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ



Την εποχή των reality του Internet και των selfie ο καθένας μπορεί να γίνει διάσημος για οποιονδήποτε λόγο. Είναι θλιβερό, και στεναχωριέμαι που το γράφω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Για παράδειγμα: ο περισσότερος κόσμος την απεχθάνεται, την θεωρεί ασήμαντη, «φτηνή», εθισμένη στην δημοσιότητα και ένα σωρό άλλα, όμως αυτό το τίποτα, η Kim Kardasian, κατάφερε για άλλη μία χρονιά να είναι η πιο συζητημένη γκόμενα στον κόσμο των διασήμων – και ας μην έχω ακόμη καταλάβει για ποιο λόγο είναι διάσημη, ούτε γιατί τους αρέσει να ασχολούνται μαζί της.

Θα μου πείτε ότι πάρα πολλές φορές οι celebrities που προκαλούν τον μεγαλύτερο ντόρο δεν είναι οι πιο αξιόλογοι, (το ζούμε και εμείς στην δική μας μικρή κοινωνία), αλλά αυτοί που είναι οι πιο δραστήριοι σε σκάνδαλα, σε προκλητικές δηλώσεις, σε γυμνές φωτογραφίσεις ακόμα και σε σεξουαλικά video porno. Για όλους αυτούς τους λόγους η 34χρονη Kardasian με τις απίστευτα μεγάλες περιφέρειες, έχει εξελιχθεί σε πρώτου μεγέθους όνομα στις ΗΠΑ (που έτσι κι’ αλλιώς αρέσκονται στο junk), και εξελίσσεται σε φαινόμενο που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...