Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΓΟΗ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΙΣΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Ο συγκεκριμένος τύπος έχει οικονομικό πρόβλημα. Φοβερά πράγματα. Μα αυτός; Ναι, αυτός. Πολύ μεγάλο, πολύ μεγαλύτερο το πρόβλημα του απ’ όσο μπορεί κανείς να φανταστεί. Τι λες; Αυτό που σου λέει το «Τsipas-Ηlias Βlog».

Δεν βγάζει λεφτά . Βγάζει και μπόλικα. Και τρέχει και δεν φθάνει να βγάζει όσο γίνεται περισσότερα. Τότε; Τα ακριβά γούστα και η εξάρτηση από τις σπατάλες και το θεαθήναι, έχουν καταστρέψει τον εν λόγω επιχειρηματία της Πάτρας. Όχι, ακριβώς. Ο ίδιος υπέπεσε στο υπέρτατο λάθος της ζωής του να κάνει -κάποια- πράγματα που δεν αρμόζουν στο πνεύμα της εποχής. Αυτή είναι η εντύπωση που δίνει. Ότι δηλαδή εκείνο που προέχει για αυτόν δεν είναι η ουσία, αλλά επιθυμία του είναι να ζήσει μια ψεύτικη ευημερία. Και έτσι ενισχύει την επιθετικότητά του και την ψευδαίσθηση παντοδυναμίας του.

Φοβερά πράγματα. Τόσοι και τόσοι, που μεσορανούσαν καμαρωτοί-καμαρωτοί βρίσκονται σήμερα σε εξαιρετικά δυσάρεστη θέση, ενώ κάποιοι πιο σκεπτόμενοι την έκαναν με γοργά πηδηματάκια από το «παιχνίδι» του «φαίνεσθαι». Και αυτός ακόμη συνεχίζει να μένει κάτω από το προσωπείο του ψεύτικου κεφιού, και μπήκε στο λούκι . Και, τελικά;

Και, τελικά, σήμερα κινδυνεύει να σακατέψει την προσωπική ζωή του, με τα λεφτά που σπαταλά αφειδώς για μόστρα και... πούπουλα. 

Για μπες στη θέση του. Δύσκολο. Πρέπει να το έχεις περάσει κι εσύ το έργο για να το καταλάβεις. Να έχεις χοντροκονομήσει στη ζωή σου, από τη δουλειά σου, και να έχεις μείνει ταπί από μία αυτοκτονική μαστούρα. Που μπορεί να είναι μια γυναίκα, η ρουλέτα, η κόκα, τα μπουζούκια. Και, τελικά, να φτάνει σήμερα σε σημείο να ζητάει συνεχώς δανικά, για να συνεχίσει να πληρώνει το λάθος της στάσης ζωής που έχει επιλέξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...