Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του D'espresso BAR - Δείτε τι μου αποκάλυψε ο Σπύρος Πανόπουλος !


Με αφορμή το άνοιγμα ακόμη ενός καταστήματος D'espresso BAR στην περιοχή της Ανθείας , μου δόθηκε η δυνατότητα να το επισκεφθώ από κοντά !

Εκεί με περίμενε ο καταστηματάρχης και παράλληλα καλός μου φίλος , Σπύρος Πανόπουλος , όπου συζητήσαμε για αρκετή ώρα . Η κύρια ερώτηση που δεν θα μπορούσα να μην του την θέσω , σχετιζόταν με την συνταγή της επιτυχίας της συγκεκριμένης αλυσίδας καταστημάτων take away καφές , αφού μπορεί οι οικονομικές συγκυρίες να μην είναι οι πλέον κατάλληλες για νέα επιχειρηματικά ανοίγματα , αυτός όμως , τόλμησε να προχωρήσει σε νέες επενδύσεις . 

Ο Σπύρος Πανόπουλος μου ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δεχτεί τον ισχυρισμό πως εμπεριέχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας , αλλά η επιτυχία που σημειώνει η επιχείρηση του είναι αποτέλεσμα οργανωμένου σχεδιασμού και φυσικά πολλών ωρών συστηματικής εργασίας. Για το τέλος μου εκμυστηρεύτηκε πως οι τακτικοί πελάτες που εμπιστεύονται το D'espresso BAR έχουν να λένε τα καλύτερα για την ποιότητα του προσφερόμενοι καφέ , μιας και η προέλευση του μιλάει από μόνη της . Συγκεκριμένα , πρόκειται για 100% καφές προερχόμενο από την μακρινή Αραβία , όπου δεν τον συναντάμε σε καμία άλλη καφετέρια όχι μόνο της Πάτρας , αλλά και των γύρω περιοχών . 

Πάντως , αν εκλάβουμε υπόψη την θεαματική ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο νεοεισερχόμενο κατάστημα που εδώ και λίγες ημέρες έχει ανοίξει στην Ανθείας , τότε εύκολα συμπεραίνουμε πως η επεκτατική πολιτική του αναμένεται να έχει και συνέχεια !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...