Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Κρίση και σεξισμός στα media. Που μας οδηγεί η κουλτούρα της μοντελοβίζιτας;

Κρίση και σεξισμός στα media. Που μας οδηγεί η κουλτούρα της μοντελοβίζιτας;

Κάποτε, στους κύκλους της Αριστεράς έλεγαν μια φράση.. πώς η θέση που επιφυλάσσει στην γυναίκα μια κοινωνία, δείχνει και το επίπεδό της. Σοφή φράση! Σήμερα στο ζενίθ της κρίσης, το φτηνιάρικο, εξευτελιστικό και σεξιστικό θέαμα βάζει την σφραγίδα του στον ξεπεσμό των media, ακυρώνοντας κάθε έννοια πολιτισμού και παιδείας. H βία του σεξισμού λοιπόν, είναι ένας σαφής δείκτης της τριτοκοσμικής μας πλέμπας και είναι ενδεικτικό το πόσο η έλλειψη παιδείας και κουλτούρας οδηγεί την νεολαία σήμερα στον λαϊκισμό και κυρίως στην βία....

Διαβάστε περισσότερα : ΕΔΩ

Και άλλο κατάστημα της Πάτρας βάζει λουκέτο
Το ένα λουκέτο μετά το άλλο σε καταστήματα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλη μια επιχείρηση βάζει λουκέτο, οδηγώντας στην ανεργία 15 περίπου άτομα.

Πρόκειται για την μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων Promod με γυναικεία ρούχα που βρίσκεται στην Αγίου Νικολάου.

Πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δείτε φωτο : Έτοιμο το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πάτρα ( ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ )
Την έναρξη της λειτουργίας του χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Γεωργίου, θα κάνει στις 8 σήμερα το βράδυ, ο Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς, αφού το χριστουγεννιάτικο χωριό κατασκευάστηκε από το καρναβαλικό συνεργείο του Δήμου Πατρέων.
Την παράσταση κλέβει σίγουρα ο 10μετρος Άγιος Βασίλης ενώ επίσης στην πλατεία υπάρχουν μεταξύ άλλων θεματικό τραινάκι, καρουζέλ και καραμελόσπιτα, ενώ το κλίμα στην κεντρική πλατεία της πόλης είναι ήδη εορταστικό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο : Flashstars.gr

Αποκάλυψη : Έκαναν φωτο-μοντάζ σε εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ . Η απόλυτη ξεφτίλα στο facebook


Πολλές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει απο χθες το βράδυ μέσα στους δικτυακούς χώρους , όσο και σε επίσημα μέσα μαζικής ενημέρωσης (site) , που ΦΩΝΆΖΟΥΝ για να σταματήσει αυτή η ντροπή , που μερικοί προκαλούν προκειμένου να γίνουν γνωστοί . Αυτός ο τρόπος που μερικοί χρησιμοποιούν με δόλιο τρόπο και σκοπό έχουν το προσωπικό τους όφελος είναι κυριολεκτικά απαράδεκτος και κάποιοι πρέπει να μπουν στην θέση τους . Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλει τα ΙΕΡΑ μας πιστεύω , όσο και αν οι συγκεκριμένοι ΆΘΕΟΙ έχουν την δική τους πτυχή στο θέμα αυτό .
Ο Αθεϊσμός είναι επιλογή τους και καλά θα κάνουν να το ΒΟΥΛΏΣΟΥΝ  ….. 
Στην παρακάτω εικόνα κρύψαμε τα πρόσωπα για λόγους ευνόητους.
Πηγή : Flashstars.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...