Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

"Στης Νύχτας Τα Καμώματα" : Ο Χάρης Λεμπιδάκης στην αποψινή εκπομπή !




Ώρες νωρίτερα σας προετοίμασα το έδαφος για εκπλήξεις και επώνυμες παρουσίες που θα ακολουθήσουν από αυτή την Τετάρτη "Στης Νύχτας Τα Καμώματα" .


Έτσι λοιπόν , θα έχω την χαρά να υποδεχτώ στην αποψινή εκπομπή και μέσα από την συχνότητα του www.radioena.in - έστω και τηλεφωνικά - τον Χάρη Λεμπιδάκη . Ο καλός συνάδελφος , συντονιστής του www.newspistol.com και αναπόσπαστο κομμάτι της πρωινής εκπομπής του Alpha " Happy Day " , θα μας μεταφέρει από πρώτο χέρι τα φετινά σχέδια του Κώστα Μπερτάκη . Όπως σας έχω γράψει και στο παρελθόν μέσα από το "patra gossip-news.gr" , ο γνωστός δημοσιογράφος αποτελεί προσωπική επιλογή του πολυμήχανου επιχειρηματία να στελεχώσει την θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας - δημοσίων σχέσεων των κέντρων διασκέδασης που καθοδηγεί . Με την συγκεκριμένη ιδιότητα θα μας μεταφέρει το ρεπορτάζ από το φετινό σχήμα στο Teatro , που συγκροτείται από την Παόλα και τον τον Κωνσταντίνο Αργυρό  . Φυσικά , δεν  θα μπορούσα να μην τον ρωτήσω και για το έτερο σχήμα που στήνει ο Κώστας Μπερτάκης , αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη . Δέσποινα Βανδή , Παντελής Παντελίδης και ο Κώστας Μαρτάκης θα ενώσουν από τις αρχές του Νοεμβρίου τις δυνάμεις τους στην "Πύλη Αξιού" . 

Αυτά και άλλα πολλά θα έχω την δυνατότητα να συζητήσω με τον φίλο μου Χάρη , σήμερα στις 8 μπαμ ...Φυσικά μέσα από το Ράδο Ένα (www.radioena.in ) και στης "Νύχτας Νύχτας Τα Καμώματα" .

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...