Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

«Πύλη Αθηνών» : Η μυστικοπάθεια, το άνοιγμα και …τα σενάρια !

Όπως πληροφορείται κατά αποκλειστικότητα το Tsipas-Hlias Blog, ο Τσοπούρογλου Παναγιώτης, ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Πύλη Αθηνών», που πριν ονομαζότανε «Μούσες» και άνηκε στον -δολοφονημένο πλέον- Βασίλης Λαζαρίδης, που συζούσε με την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, ο οποίος με συστηματικά και προσεγμένα βήματα κάνει την έκπληξη στη νύχτα της Αθήνας τα τελευταία χρόνια, παρότι έχει επιλέξει να μην κάνει διαρροές στα ΜΜΕ και να κρατάει τις κινήσεις του καλά σφραγισμένες, ωστόσο στο ρεπορτάζ μας κανείς δεν αντιστέκεται.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ;

Σχετική εικόνα
Είστε εντελώς άσχετοι. Αυτό είναι το πολιτικόν σχόλιον του «Tsipas-Hlias Blog» για το αν ο Αλέξανδρος Καλλέργης πολιτεύεται. Και αισθάνομαι την ανάγκη να σημειώσω το σχόλιο μου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΥ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑ
Κι ενώ πράγματι, ο Σπύρος Δήμου, ξέρει πολύ καλά ότι η πρόσφατη απόφαση του να απεμπλακεί από το ποδόσφαιρο, συγκεκριμένα από τον Διαγόρα WestEnergy F.C, στον οποίον φέρθηκε γενναιόδωρα και τίμησε απλόχερα πέρσι , καθώς και η αρνητική στάση που επέδειξε στο αίτημα της Παναχαικής Συμμαχίας, αλλά και γενικότερα να μην ενδώσει πλέον σε κάθε είδους πιέσεις για χορηγική υποστήριξη, σε μια περίοδο που η βαριά σκιά της οικονομικής κρίσης μας έχει καταπλακώσει και αυτό δεν δείχνει να αλλάζει, έχει ενοχλήσει πολλούς.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Χτυπάει» ξανά με Γονίδη-Μακρόπουλο ο ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΟΝΙΔΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Tsipas-Hlias Blog» , ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος, θα είναι ξανά στο Fragelico, μετά τον περσινό και τον φετινό χειμώνα, έχοντας κατά πάσα πιθανότητα και τη στήριξη του Σταμάτη Γονίδη. 

Δολοφονία Δικηγόρου. Το συμβόλαιο θανάτου ύψους 15.000 και ο λόγος που την «έφαγαν»

Άλλος ένας θάνατος «επί παραγγελία». Άλλο ένα συμβόλαιο θανάτου αξίας 15.000 ευρώ που «έκλεισε». Τόσο κοστολογείται πλέον η ανθρώπινη ζωή, στην άλλη πλευρά του ποταμού. Στην παραβατική νύχτα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Στρίγκας έρχεται να φτιάξει το νέο Caramela!

Αποτέλεσμα εικόνας για πρεμιερα stage athens ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ
Μετά την αποκάλυψη του πάντα καλά πληροφορημένου «Tsipas-Hlias Blog», ό,τι ο Τάσος Στρίγκας (ιδιοκτήτης επιχείρησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων και του νυχτερινού κέντρου Premiera Stage, στη λεωφόρο Συγγρού) σκέφτεται σοβαρά να αναλάβει ξανά τη τύχη του, ανεξαρτήτως αν το καλοκαίρι τα είχε μαζέψει και είχε φύγει, αναζητώντας νέες επενδυτικές ευκαιρίες στην αθηναϊκή νύχτα, αρκετοί ήρθαν σε επαφή μαζί του. Από μετρ, σερβιτόρους, , pr-ιστες, λουλουδούδες μέχρι τραγουδιστές. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης κατεβαίνει στις εκλογές για βουλευτής


Ο Σάκης Τανιμανίδης βάζει υποψηφιότητα για βουλευτής; Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ έκανε πρόταση στο δημοφιλή Θεσσαλονικιό να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...