Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΣ- ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΤΟΝ Κ.ΜΠΕΡΤΑΚΗ!

Σκέπτομαι τι σόι νέος Αργυρός μας περιμένει. Από μακριά φαίνεται ότι δεν θα 'ναι μια από τα ίδια. Μια πάνω κάτω από τα γνωστά. Όπως μια ζωή ορίζανε τα πράγματα έτσι κι αλλιώς όλοι οι υπόλοιποι «νταραβεριτζήδες» της μουσικής βιομηχανίας. Μα κυρίως οι επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, οι «πακεταρισμένοι» με άλλα λόγια, που έβαζαν τα λεφτά και καθόριζαν τα επόμενα επεισόδια. Ποιος θα ναι πρώτο πλάνο και ποιος όχι. Μας αρέσει ή όχι αυτοί οι συγκεκριμένοι είχαν τον πρώτο λόγο. Απ' αυτούς εξαρτιότανε το πως θα διαμορφωνόταν ο χάρτης της αθηναϊκής νύχτας. Το πως θα γινόταν το μοίρασμα της πίτας. Όλοι οι άλλοι ήταν σε ρόλο κομπάρσου. Δευτεράτζες. Κακό, πολύ κακό, αλλά αυτό ήταν, το λες και σημαδεμένο έργο. Ο ΑΡΓΥΡΟΣ;

ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ ΤΟ «TSIPAS-HLIAS BLOG» ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Εγώ αν ήμουν Μπερτάκης, βεβαίως θα κοίταζα μπροστά, μόνον μπροστά, όμως δεν θα άφηνα να πάει στο βρόντο το τι γράφει ο Τσίπας. Από τη στιγμή, μάλιστα, που επιβεβαιώνεται (σχεδόν) σε όλα. Μιλάμε τώρα για σταυροβελονιές, έτσι; Για υψηλή μαγειρική.

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ!

Όταν τον πρωτογνωρίσαμε ως νεοεισερχόμενο παίκτη στο τερέν της αθηναϊκής νύχτας, μας είπανε ότι δεν θα πάει μακριά η ..βαλίτσα. Ότι δεν θα κάνει πολλά. Ε, όσο να 'ναι παίζει μία αμφισβήτηση, ότι ο τύπος δεν είναι δεν είναι για πράγματα μεγάλα, ότι οι σκέψεις του έχουν ταβάνι, ότι δεν θα κάνει καριέρα αξιόλογη, πέρα από τα αναμενόμενα. Παρ' ό,τι, πολλές φορές, η πρώτη εντύπωση αποδεικνύεται ολότελα λανθασμένη και δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. 

Αποκλειστικό. «Χάλασε» το σχήμα Νότης-Πάολα στον Παπαγεωργίου. Τι συνέβη;


Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για την συνεργασία της χρονιάς στο μεγαλύτερο μαγαζί του Παπαγεωργίου στην Αθήνα ξαφνικά όλα «χάλασαν». Αιτία; Κάποιες εκκρεμότητες που είχε ο Σφακιανάκης με τον επιχειρηματία οι οποίες προφανώς και δεν λύθηκαν με αποτέλεσμα να «χαλάσει» η δουλειά.

Το μήνυμα της Κατερίνας έξι ημέρες πριν από την δολοφονία της. «Τα φέρετρα και ο βαρύς χειμώνας»



Όσο κανείς ψάχνει τα προφίλ της Κατερίνας Α. στα σόσιαλ μίντια, της δικηγόρου που δολοφόνησαν χθες στην Κηφισιά τόσο μπορεί να συλλέξει ενδείξεις για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το τελευταίο διάστημα.

Ο ΛΙΒΑΝΗΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Το «Αμερικάνικο Όνειρο» δεν θα αργήσει να ξεκινήσει για τον Γιώργο Λιβάνη . Τι είναι αυτό το πολυσυζητημένο, το περιβόητο «αμερικάνικο όνειρο»; Για κάποιους ο δρόμος της ευτυχίας, ενώ για άλλους η ευκαιρία της κονόμας.

Πέτρος Παππάς: Ο πρωταθλητής της σκοποβολής παίρνει χρυσό και στον εφοπλισμό

Πέτρος Παππάς

Ο Πέτρος Παππάς φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις με τα 100 πιο ισχυρά ονόματα της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας σύμφωνα με τη Lloyd’s List, σημειώνοντας πάντα νίκες, ακόμη και ύστερα από περιόδους ήπιες, χωρίς θόρυβο, που έμοιαζαν σαν να προπονείται για να πιάσει τους στόχους του.

Κυριάκο, σαν να μην τα λέει καλά ο ΣΚΑΪ...



Μονοψήφια η διαφορά απ'το ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος τσιμπάει και δύομιση μοναδούλες σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση), όνειρο θερινής νυκτός η αυτοδυναμία...

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...