Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για θεμης αδαμαντιδης στην υγεια μας
Να, τι έγραφα επί λέξει στις 14 Σεπτεμβρίου : «Σύμφωνοι, ο Θέμης είναι μεγάλος και τρανός. Σύμφωνοι, δεν έχει αντίπαλο, απλά είναι μια κατηγορία μόνος του. Όμως, επειδή εδώ τα λέμε όλα, αποτελεί κοινή παραδοχή πως η καλλιτεχνική του «αναγέννηση» , που ήταν αναγκαία να γίνει τώρα, με βάση την ηλικία του, ήρθε όταν στο δρόμο του βρέθηκε ο αναφερόμενος επιχειρηματίας. Ο Σπυρίδωνας, ο γνωστός στη νύχτα της Αθήνας ως ο «Λουλουδάς».

ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος
Να σου πω γιατί ψοφάνε οι ναοί νυχτερινής διασκέδασης. Μιλάμε για το προϊόν νυχτερινή διασκέδαση που δεν θα πεθάνει ποτέ.

Bρήκε χρηματοδότη για την κυριακάτικη «Ζούγκλα»


Το ξανασκέφτεται για κάποια από τα περιοδικά του ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος."Έρχεται η... κόλαση" λένε στο Μαρούσι οι γνωρίζοντες λεπτομέρειες από το παρασκήνιο, που είναι πλούσιο πολιτικό εβδομαδιαίο περιοδικό επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει επιχειρηματίας που κινείται εδώ και πολλα χρόνια στις παρυφές της πολιτικής! Επειδή όμως δεν υπάρχει κάποιο έτοιμο να αγοράσει,.. σκέφτεται να το δημιουργήσει από την αρχή.

Σκάει είδηση-«βόμβα»: «Άρωμα Λιβάνη» στο Fantasia!


Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas-Hlias blog», ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης έχει ήδη πάρει την απόφαση του, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Νίνο στο Fantasia. Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο instagram, ανακοίνωσε την εξέλιξη αυτή. Ότι, δηλαδή, δεν θα συνεργάζεται άλλο με το εν λόγω νυχτερινό κέντρο, αγαπημένη και hot πίστα της Αθήνας, και συγκεκριμένα της παραλιακής, τα τελευταία χρόνια, στο οποίο προελαύνει «ανενόχλητος» και φέτος ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το ερώτημα του 1 εκατομμυρίου: Πωλείται ή όχι η Chipita;


Για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Αφορμή στάθηκαν και πάλι οι πληροφορίες που τον θέλουν –ο ίδιος βέβαια τις διαψεύδει κατηγορηματικά– να έχει συμφωνήσει με τον αμερικάνικο κολοσσό των σνακ για την πώληση της Chipita. Της εταιρείας που δημιούργησε και οδήγησε στη διεθνή καταξίωση. Δεν είναι τυχαίος άλλωστε ο χαρακτηρισμός που τον συνοδεύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια: ο «Mr Chipita».

Δημοσιογράφοι σε ρόλο κομπάρσου


Εκαναν κωμικές ερωτήσεις-πάσες στον αρχηγό της Ν.Δ. - Σκληρή κριτική από την εφημερίδα «δημοκρατία» !

Eνημερωτικά μέσα, όπως η «δημοκρατία», θεωρούνται ενοχλητικά. Για όλους όσοι θεωρούν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα η εφημερίδα μας θεωρείται αποσυνάγωγη, μια δυσάρεστη εξαίρεση στην οποία δεν πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να υποβάλει κάποια... απρόβλεπτη ερώτηση. Γι' αυτό δεν μας δόθηκε ο λόγος στη συνέντευξη Τύπου του κ. Μητσοτάκη, παρά το γεγονός ότι η προτίμηση που μας δείχνουν οι αναγνώστες μάς καθιστά πρωταγωνιστική δύναμη στον χώρο των εφημερίδων. 

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Νέο γκάλοπ. Η γνωστή ιστορία. Τόση έγινε η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και Σύριζα. Ουδείς σοβαρός ασχολείται. Πόσο έπιαναν χθες, πόσο πιάνουν σήμερα τα δύο κόμματα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...