Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Κώστας Μπακαλάρος (κόντρα στα “παπαγαλάκια” και τους παράκεντρους) υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ
Εντελώς αντίθετο σενάριο, από αυτό που επικαλέστηκε προηγουμένως (Εδώ) το «Tsipas-Hlias Blog», σχετικά με την πρόθεση του Κώστα Μπακαλάρου να διεκδικήσει το Δήμο Πατρέων, φέρνει στον αφρό της διαδικτυακής ενημέρωσης το patranews.gr. Και το κάνει με τρόπο κάπως «άκομψο» η ιστοσελίδα του Θόδωρου Θοδωρόπουλου, αν κρίνουμε ότι στο σχετικό ρεπορτάζ κάνει λόγο για «παπαγαλάκια και γνωστούς-αγνώστους παράκεντρους» (χωρίς φυσικά να ονοματίσει).

Η εκμυστήρευση Νικηφόρου στο Tsipas-Blog- «Από ποιους επιχειρηματίες έχει τις καλύτερες εντυπώσεις»!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Πολλά και διάφορα έχουν λεχθεί και ειπωθεί κατά καιρούς, για την οικονομική κρίση που έχει αντίκτυπο πλέον και στον κλάδο της διασκέδασης-ψυχαγωγίας, των ποτών με άλλα λόγια, τα «ζόρια» των επιχειρηματιών, τα χρέη που τους «κυνηγούν», κλπ., κλπ. Μάλιστα, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, ο παράγοντας αυτός αποτελούσε και την πρώτιστη δικαιολογία των οικονομικών παραγόντων της νύχτας και των άμεσα εμπλεκομένων, για την αδυναμία τους, να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. 

Αποκλειστικό: Άλλαξε χέρια, αλλάζει όνομα και «αναγεννάται» κορυφαίο νυχτερινό κέντρο!



Άλλαξε χέρια το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης VOX, στην περιοχή Κεραμεικός στην Αθήνα Αττικής, που τα τελευταία χρόνια ήταν κλειστό, καθώς, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του "Tsipa-Hlias Blog, που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από τους εμπλεκόμενους, οι άνθρωποι πίσω από το πετυχημένο Ακάνθους είναι οι νέες ιδιοκτήτες του, δεδομένου ότι τα βρήκαν στο οικονομικό.

"Ναι μεν αλλά..." από τον Πολίτη για ενδεχόμενη συνεργασία με Μαζωνάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Την άμεση αντίδραση της πλευράς του νεαρού επιχειρηματία- μεταξύ άλλων ιδιοκτήτη ραδιοφωνικών σταθμών- Χάρη Πολίτη, προκάλεσε πρόσφατο άρθρο του «Tsipas-Hlias Blog», που φέρει τον τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χάρης Πολίτης αναλαμβάνει(;) το μάνατζμεντ του Μαζωνάκη»

Oι δήθεν ανεξάρτητες πένες



Πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι να μην αποκαλύπτει ένας δημοσιογράφος την πρόθεσή του, να πολιτευθεί με κάποιο κόμμα και να περνά την «κομματική γραμμή» ως σχόλιο και προσωπική άποψη;

Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Μίλτου Καμπουρίδη και του Σάκη Τανιμανίδη στην Αθήνα (pics)



Ένα νέο μουσείο, διαφορετικό από τα άλλα, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό αυτή την εβδομάδα. Ο επιχειρηματίας Μιλτος Καμπουρίδης του ομίλου της Dolphin Capital και ο γνωστός παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης – οι οποίοι πρόσφατα έγιναν και κουμπάροι – φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων (Museum of Illusions)!

ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ… ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ


Ένα αριστερό κόμμα δεν είναι απλά αριστερό. Εκφράζει, δηλαδή, ρητορικά αλλά και στην πράξη την αριστερή του ταυτότητα. Είναι και εξ ορισμού δημοκρατικό. Που σημαίνει ότι το αριστερό κόμμα λειτουργεί δημοκρατικά. Όχι αρχηγικά.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...