Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΙΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ


Σημείωσε φάση. Τον Μάιο του 2011 γνωστοποιείται στο σύμπαν ότι οι ΗΠΑ σκότωσαν τον επικηρυγμένο Οσάμα μπιν Λάντεν. Τον αρχηγό της Αλ Κάιντα. Φοβερά πράγματα.
«Θέλω τα λεφτά μου» ζήτησε δημοσίως και επισήμως με δικηγόρους ένας Αμερικάνος υποστηρίζοντας ότι με τις δικές του πληροφορίες τσακώσανε τελικά και καθαρίσανε τον Νο1 εχθρό των ΗΠΑ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλα όσα δεν έχει γράψει κανείς - Αλήθειες και ψέμματα γύρω από τον Κώστα Μπερτάκη !

Κι ενώ πράγματι, ο Κώστας Μπερτάκης, ξέρει πολύ καλά ότι η επαγγελματική του επιτυχία προκαλεί ζήλια και φθόνο, για τον λόγο ότι αυτή συντελείται σε μια περίοδο που η βαριά σκιά της οικονομικής κρίσης μαστίζει την νυχτερινή ζωή, αποτέλεσμα της οποίας να έχουν σχεδόν εξαφανιστεί κάποιοι από τους παλιούς ακραίους και ποικίλους «νταραβεριτζήδες» που καρπώνονταν τόσα χρόνια όλη την πίτα, επουδενί όμως δέχεται να διαδίδονται εις βάρος του τερατώδη πράγματα!.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τεράστια ανατροπή στην υπόθεση Premiera Stage ! – Ο Στρίγκας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος !

Μετά την αποκάλυψη του Tsipas-Hlias Blog (ΕΔΩ), ότι ο επιχειρηματίας Τάσος Στίγκας παράτησε το Premiera Stage, στο οποίο πορεύτηκε για μια 10ετία και τον βοήθησε να αφήσει το στίγμα του στην απαιτητική αθηναϊκή νύχτα, και πλέον κοιτάζει άλλου, άπαντες θα περίμεναν λοιπόν να κινηθεί προς την κατεύθυνση αυτή. 

Η Δημοκρατία είναι το χειρότερο πολίτευμα γιατί δεν υπάρχουν πια άλλα πολιτεύματα


Είναι γνωστή η φράση του Ουίνστον Τσόρτσιλ «Η Δημοκρατία είναι το χειρότερο πολίτευμα, με εξαίρεση όλα τα άλλα». Έχει νόημα αυτή η φράση σήμερα; Προφανώς, η φράση του Τσόρτσιλ είχε νόημα, όταν ειπώθηκε.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...