Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ikoutsimaria.gr


«Από το 2008, το Tvxs συμμετείχε στις πρωθυπουργικές συνεντεύξεις τύπου στην ΔΕΘ και οι δημοσιογράφοι του υπέβαλαν ερωτήσεις. Η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου ήταν η πρώτη που του αφαίρεσε το λόγο, αποκλείοντας το από τις ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό. Δυστυχώς, η διάκριση αυτή συνεχίστηκε και από τις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ». Aυτό γράφει το tvxs κάνοντας τα παράπονά του προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο επειδή στη  συνέντευξη τύπου Τσίπρα στη ΔΕΘ δεν έδωσε τον λόγο στον διαπιστευμένο συντάκτη του σάιτ, αλλά αντίθετα υποβλήθηκαν ερωτήσεις από το κάθε... ikoutsimaria.gr.

Atlantis-Pak: Νέα επένδυση από τον Ιβάν Σαββίδη στη Βόρεια Ελλάδα

Ιβάν Σαββίδης

Τη δημιουργία νέου εργοστασίου στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας σχεδιάζει η εταιρεία κατασκευής πλαστικών συσκευασιών Atlantis-Pak, εταιρείας του Ομίλου Agrocom, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Για την έναρξη διαμόρφωσης συγκεκριμένου πλάνου για τη δημιουργία του νέου εργοστασίου ενημερώθηκε αναλυτικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο της Atlantis-Pak στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ… ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ


Η νίκη του Μητσοτάκη στις προσεχείς εκλογές, για να ξέρουμε τι λέμε, δεν θα είναι δική του. Θα πρόκειται για τη γνωστή ιστορία. Περί ήττας Τσίπρα. Ο κοσμάκης θα διώξει τον συριζαίο γιατί τα έχει μαζεμένα. Όχι για να φέρει τον Μητσοτάκη, ο οποίος απλά έχει σειρά.

Κινέζος γιατρός αγόρασε 700 διαμερίσματα στην Αθήνα!


Περίπου 700 διαμερίσματα έχει αγοράσει στην Αθήνα, μέσω κυπριακών εταιρειών, ένας Κινέζος γιατρός, ο οποίος μόνο τον προηγούμενο μήνα υπέγραψε συμβόλαια για περισσότερα από 70 ακίνητα!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...