Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χάρης Πολίτης αναλαμβάνει(;) το μάνατζμεντ του Μαζωνάκη

Μπορεί τελικά ο Χάρης Πολίτης να άφησε την επιχειρηματική εκμετάλλευση του CLUB 22, στην περιοχή Κυνοσάργους, στην Αθήνα Αττικής, εν τούτοις, είναι ηλίου φαεινότερο ότι, συνεχίζει να έχει άμεση σχέση με τον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης.

Το Tsipas-Blog αποκαλύπτει : Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, με τις ευλογίες του Μητσοτάκη, ο αδερφός γνωστού επιχειρηματία !


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Τρέχουν οι εξελίξεις εν όψει των αυτοδιοικητικών και βουλευτικών εκλογών, που ενδεχομένως να «κουμπώσουν» μαζί τον Μάιο. Στον βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει και η ..εκλογολογία καλά κρατεί. Είναι, όμως, πλέον οριστική η απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος βουλευτής  στη Β” Πειραιά ο  Σπ. Σπυρίδωνος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απόλυτο αφεντικό στον ΥΤΟΝ ο Βέρτης!


Κι ενώ ο Νίκος Βέρτης δικαιώθηκε και μάλιστα εις διπλούν, στη δικαστική διαμάχη που είχε στο «Όραμα», το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο δεν είναι μόνο τραγουδιστής αλλά και εμπορικός εκμεταλλευτής, καθώς από το 2015 το μισθώνει, και -όπως γράφτηκε στον Τύπο, κινδύνεψε με λουκέτο λόγω υπεραριθμίας πελατών, την ίδια ώρα ενισχύει και ενδυναμώνει την επιτυχημένη επιχειρηματική του δράση. 

ΠΑΛΙ ΓΥΡΙΣΤΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Ένας άλλος Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη. Άνετος. Αγνώριστος. Χαμηλών τόνων. Καθόλου καταγγελτικός για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Απλά τους αποκαλεί πλέον χαϊδευτικά ''το παλαιό πολιτικό σύστημα''. Γιατί; Επειδή ο ίδιος ξέχασε οριστικά ότι είναι αριστερός. Μας τελείωσε η παπαριά ''πρώτη φορά αριστερά''.

Α. Φράγκου: Η Ελληνίδα που οδήγησε πέντε εταιρίες της στο αμερικανικό χρηματιστήριο και η πορεία προς την κορυφή


Το 2017 βρέθηκε στη λίστα του Lloyd’s με τους 100 ισχυρότερους ανθρώπους παγκοσμίως στον χώρο της ναυτιλίας αλλά και στη δεκάδα με τις κορυφαίες γυναίκες της ναυτιλίας. Ο λόγος για την Αγγελική Φράγκου. Την Ελληνίδα πλοιοκτήτρια, επικεφαλής του ομίλου Navios, που με τη διορατικότητα και τις καλά μελετημένες κινήσεις της κατόρθωσε να στρέψει πάνω της τα βλέμματα της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...