Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Αποκαλυπτικός Νίκος Σπυρίδωνας στο Tsipas-blog: «Δεν μπορώ να πω αν ο Μπερτάκης είναι φίλος ή εχθρός- Σίγουρα είναι...»!

Χαίρομαι πολύ όταν το αποτέλεσμα δικαιώνει τις κρίσεις μου. Ειδικά αυτές που αφορούν σε νέους επιχειρηματίες. Νέους για το ευρύ κοινό. Γιατί ο συγκεκριμένος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι μόλις 39 ετών, έχει τουλάχιστον 15 χρόνια στην πιάτσα του. Βλέπετε ξεκίνησε από παιδάκι να ασχολείται με τον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης – κοινώς μπουζούκια – και πλέον βρίσκεται στην υψηλότερη κορυφή. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝ ΣΕ «ΕΝΟΧΛΕΙ» Ο ΤΣΙΠΑΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΑΣ ΗΛΙΑΣ
Γράφεις κάτι, το βγάζεις στον αέρα, και επιτόπου κάποιοι δεν χάνουν την ευκαιρία να αρπαχτούν. Τι είναι αυτό που γράφεις, απαράδεκτο, δεν μου γουστάρει. Έτσι ξηγιέται ο έτσι. Κύριε χάλια, λάθος πόρτα χτύπησες. Δεν σε ξέρω, δεν γουστάρω να σε γνωρίσω, και φαντάζομαι ότι κι εγώ δεν είμαι του γούστου σου. Κατόπιν τούτου κάνε μας τη χάρη και σπάσε.

Aποκλειστικά στο Tsipas-Blog ο Μπερδέσης, μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό : «Δεν πουλάω οπαδιλίκι»!

Αποτέλεσμα εικόνας για TASOS MPERDESIS
Oπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα μα ανακοίνωση του διεθνή πυγμάχου, Τάσου Μπερδέση στο instagram, ο  οποίος ήταν στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αϊδινιώτη, θα συνεχίσει την καριέρα του στο «αντίπαλο δέος». Τον Ολυμπιακό . Για λόγους που τους εξήγησε ήδη. 

«Χάλασε» του Πλούταρχου με Κοκκίνου. Η διαφωνία στα λεφτά και η Ασλανίδου



Εχθές γράφαμε για την προσπάθεια συνεργασίας του Πλούταρχου με την Κοκκίνου και αργά το βράδυ μάθαμε πώς οι κουβέντες ναυάγησαν. Και η αιτία δεν είναι άλλη από τα λεφτά. Βλέπετε η Κοκκίνου ήταν αμετακίνητη στις απαιτήσεις της, κι από την μεριά της η επιχείρηση αδυνατούσε να δώσει τόσα πολλά.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...