Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ: Όλα όσα θα δούμε αυτό το χειμώνα στην Αθηναϊκή νύχτα!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κουστούμι
Το 2018 αναμένεται να είναι άλλη μια οριακή χρονιά για τους επιχειρηματίες της Νύχτας, αφού η κρίση συνεχίζεται και συνεχίζει να έχει αντίκτυπο στον τομέα της διασκέδασης. Η διασκέδαση, όμως, παραμένει μια βαριά βιομηχανία, έστω κι αν αναγκάζεται να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα. Και πολύ καλά κάνει, γιατί τη χρειαζόμαστε. Το πόσο τη χρειαζόμαστε, το αποδεικνύει η προσέλευση στα νυχτερινά μαγαζιά, που είναι αυξημένη, έστω κι αν οι τζίροι είναι μικρότεροι.

Ο Παπαμιμίκος πάει(;) για δήμαρχος Θεσσαλονίκης «κόντρα στον εκλεκτό» του Μητσοτάκη!


«Φωτιές» έχει ανάψει η υποψηφιότητα του Πάρη Μπίλλια στη Θεσσαλονίκη, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα -του νεότευκτου αυτοδιοικητικού πόρταλ- VillageVoice.gr, οι βουλευτές της ΝΔ και τα καραμανλικά στελέχη του νομού αντιδρούν έντονα. 

Aν ήμουν ο Μητσοτάκης...


Πως θα χειριζόταν ο Γιώργος Παπαχρήστος το θέμα Ζαχαράκη - Βαξεβάνη

Ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ» Γιώργος Παπαχρήστος, χαρακτηρίζει «κακόγουστο σίριαλ» τη γνωστή υπόθεση με την εκπρόσωπο της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη που προσέβαλε τον εκδότη Κώστα Βαξεβάνη. Και αφού δηλώνει οτι παρακολουθεί «βαριεστημένα» το γεγονός, κατηγορεί τη ΝΔ οτι βρίσκεται ..«μονίμως σε vertigo», αποδίδοντας της στην ουσία έλλειψη επικοινωνιακής αντίληψης, που έχασε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προκαλέσει ενα ισχυρό πλήγμα στην κυβέρνηση και μάλιστα άκοπα!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...