Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΑΚΗ


Τι θα κάνει ο Μπερτάκης με τον Αργυρό; Τον Ιακωβίδη; Την Θεοδωρίδου Κι όταν λέω Μπερτάκης δεν αναφέρομαι μονάχα στους συνεργαζόμενους καλλιτέχνες του. Μπερτάκης είναι και ο κόσμος που δουλεύει για αυτόν. Δεν θα πεις ότι όλοι όσοι βρίσκονται υπό τις εντολές του, τον αγαπούν και τον θαυμάζουν. Όμως, τον σέβονται, γιατί παρά τους αγαπητούς καλοθελητές που λειτουργούν αρνητικά (οι οποίοι αποδεδειγμένα ζηλεύουν την επιτυχία του), είναι βέβαιοι πως θα βάλει πλάτη για αυτούς. Όποτε και όσο χρειαστεί.


Σάλος από τη νέα αποκάλυψη του Tsipas Blog για τη συμμετοχή του Α.Παπανικολάου στην ιδιοκτησιακή δοµή του Posodonio-Αποκλειστικές δηλώσεις!

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, μετά από το αποκλειστικό – βόμβα που έφερε στο φως το «Tsipas-Hlias Blog» για τον Αλέξανδρο Παπανικολάου -ΕΔΩ- ο οποίος φέρεται να συμμετέχει στο νέο ιδιοκτησιακό σχήμα του Posidonio Music Hall, ενός εκ των πιο φημισμένων νυχτερινών κέντρων της παραλιακής, στη λεωφόρο Ποσειδώνος 18, στο Ελληνικό, υπήρξε έντονη κινητικότητα στα δημοσιογραφικά γραφεία...και όχι μόνο!

Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Ευάγγελος Αντώναρος. Ένα άτομο εντελώς της πλάκας, σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, το παίζει Νο 2 Παπαδημούλης. Όπως ο ευρωβουλευτής του Σύριζα όλο και κάτι βρίσκει κάθε μέρα, σχεδόν κάθε μέρα, και αμολάει μία ανοησία, έτσι και ο πρώην του Καραμανλή κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Α. Παναγόπουλος διευθυντής στο Web TV του Μαρινάκη


Για τον Οκτώβρη μετατίθεται η έναρξη του Web TV που ετοιμάζει από το καλοκαίρι ο Σταμάτης Μαλέλης για λογαριασμό της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο «κολλητός» του Σαμαρά παίρνει τον ΟΦΗ. Ποιός είναι ο Μιχάλης Μπούσης


Τρίτης γενιάς Έλληνας της Αμερικής με έδρα το Σικάγο και τεράστια αγάπη και έρωτα για την Ελλάδα. «Αν υπήρχαν πέντε-έξι τέτοιοι Έλληνες εντός Ελλάδος… η χώρα μας θα ήταν αλλιώς» μου λέει φίλος που γνωρίζει πολύ καλά την ζωή το έργο, τη επιχειρηματική δεινότητα και τις φιλανθρωπίες του Μπούση στην Ελληνική κοινότητα στην πολιτεία του Ιλινόϊ.

25 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ


Το παλιό μουσείο που στεγαζόταν σε ένα νεοκλασικό κτίριο μέσα στην πόλη, αποτελεί παρελθόν. Το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας είναι ένα μοντέρνα φτιαγμένο και επικεντρώνεται στην έκθεση διαφόρων αρχαιολογικών ευρημάτων, από τη Μυκηναϊκή μέχρι και την Ύστερη Ρωμαϊκή εποχή, που ανακαλύφθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Οριστικό: Αυτές είναι οι πέντε τηλεοπτικές άδειες


Ο μεγάλος φάκελος της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών φαίνεται ότι κλείνει, προς το παρόν τουλάχιστον, για το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, καθώς ανακοινώθηκε ο τελικός κατάλογος των αδειούχων και η απόφαση δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...