Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΙΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ «ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ»


Πόσο σημαντικό είναι να αντιλαμβάνεσαι τη δουλειά που κάνεις - στη συγκεκριμένη περίπτωση οτιδήποτε μπορεί να περικλείει η λέξη μουσική βιομηχανία - με επενδυτική προοπτική και όχι υιοθετώντας τυχοδιωκτικές και ευκαιριακές πολιτικές. 

Γενέθλια...



Το ΠΑΣΟΚ ήταν αρχηγικό κόμμα, κόμμα με "πατερούλη", σοφό, άγιο, αλάνθαστο. Όποιον είχε πολιτική άποψη, που υπερέβαινε αυτό το αρχηγικό μοντέλο, ο Ανδρέας φρόντισε για τον καθαρίσει και να τον πετάξει εκτός κόμματος νωρίς, ήδη από τη δεκαετία του '70. 

ΕΛΛΑΣ, ΡΩΣΙΑ,... ΣΥΜΜΑΧΙΑ


Με τον Τσίπρα είχε ξεκινήσει μια υποτίθεται ελληνορωσική προσέγγιση, πριν τρία χρόνια. Υποτίθεται, βέβαια, διότι με τον συγκεκριμένο πρωθυπουργό ποτέ δεν είσαι σίγουρος το παιχνίδι κάνει. Αν πράγματι κάνει παιχνίδι για τα συμφέροντα της χώρας ή αέρα πατέρα χάνει τον καιρό του για λόγους εντυπώσεων και μόνο. Και ό,τι τσιμπήσει από τις χιλιάδες των χιλιάδων των κορόιδων στην Ελλάδα, πως το παιδί κάτι προσπαθεί να κάνει για να τετραγωνίσει τον κύκλο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...