Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Γιώργος Λιβάνης: Νέος, ωραίος, αρεστός στον Αργυρό και -ενδεχόμενα- η νέα πρόκληση του Μπερτάκη!

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όμως, αποτελεί κοινή διαπίστωση πως το «Tsipas-Hlias Blog» συζητιέται από στόμα σε στόμα. Έχει σουξέ μέσα στην αχανή blogόσφαιρα. Πού κρύβεται το μυστικό της επιτυχίας μας ;. Στο γεγονός ότι όλα δημοσιεύονται. Τίποτα δεν κόβεται. Και το σπουδαιότερο; Μάθαμε να αναρτούμε φόρα παρτίδα ακόμη και τις επικριτικές, και τις υβριστικές επιστολές που κατά καιρούς λαμβάνουμε, του τύπου : «είσαι τσάτσος του Μπερτάκη, τα παίρνεις από τον Βουτυράκο, είσαι φίλα προσκείμενος στον Αργυρό, στην Πάολα και πάει λέγοντας. 

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ «TSIPAS BLOG»

Γιατί μπαίνεις στο site μου, κύριε, και με σχολιάζεις αρνητικά; Κι όταν λέω αρνητικά, εννοώ χωρίς επιχειρηματολογία. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Είσαι προσκεκλημένος, δεν νομίζω. Θαρρείς ότι έχεις το δικαίωμα να μπουκάρεις στο χώρο μου, στο σπίτι μου και να βρίζεις, ούτε αυτό το νομίζω. Δεν σε γουστάρω, ρε. Δεν έχω ανάγκη ούτε και τις υποδείξεις σου.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΜΕ... ΝΟΗΜΑ



Εξαιρετικό πολιτικό ενδιαφέρον αποκτά το αιφνιδιαστικό «συμφιλιωτικό» ραντεβού των επιχειρηματιών Σαββίδη και Μαρινάκη προκειμένου «να αποκαταστήσουν» τις μεταξύ τους σχέσεις πέραν του χλοοτάπητα όπου αναγκαστικά είναι αντίπαλοι. Οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε γνωστό ξενοδοχείο της Αττικής.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...