Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό: Πολιτεύεται ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας;

Αποτέλεσμα εικόνας για ο πλΑΤΩΝΑς μαΡΛΑΦΕΚΑς
Πληροφορίες που δημοσιεύει αποκλειστικά και μόνο η ιστοσελίδα «Tsipas-Hlias Blog», εμφανίζουν τον γνωστό Πατρινό επιχειρηματία και πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα, να συζητάει με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας την ένταξή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πανηγυρική Επιβεβαίωση «Tsipas-Hlias Blog» για Βέρτη : Διπλή δικαστική δικαίωση - Συνεχίζει κανονικά στο ORAMA , στην Θεσσαλονίκη !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΤΗΣ
Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το «Tsipas-Hlias Blog», σε άρθρο της 22ας Αυγούστου, για τις εξελίξεις γύρω από το φημολογούμενο «λουκέτο» στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Όραμα», που εμφανίζεται ο Βέρτης στη Θεσσαλονίκη, για υπεράριθμους πελάτες, θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του.. 

Η "αντεπίθεση" του Κουρκούλη

Αποτέλεσμα εικόνας για νΙΚΟς κοΥΡΚΟΥΛΗς
Μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν, που ξαναβρέθηκε ύστερα από αρκετά χρόνια στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη, συνεργαζόμενος με τον Πέτρο Ιακωβίδη, όντας κάτω από την επιχειρηματική ομπρέλα των Κώστα Μπερτάκη-Γιώργου Ποζίδη, οι φαν του Νίκου Κουρκούλη έδειχναν ενθουσιασμένοι. Που ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης έδινε κάποια ορατά σημάδια περί οριστικής επιστροφής του στην Ελλάδα και το μουσικό στερέωμα. Θυμίζουμε ότι είχε μεταναστεύσει οικογενειακώς στην Αυστραλία. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ποια γνωστή τραγουδίστρια πέρασαν για ανιψιά του Μίμη Δομάζου και της πρότειναν να γίνει βουλευτής(ΦΩΤΟ)


...με  τη ΝΔ !

Αν το όνομά της σας ακούγεται γνωστό και η φυσιογνωμία της σας θυμίζει κάτι, δε γελιέστε.

Πανηγυρική Επιβεβαίωση: Επιστρέφει πρώτος και 3ήμερος ο Αργυρός, με το βλέμμα του Μπερτάκη στο Teatro!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
Τελικά, έχει βαλθεί να τους κάνει πλάκα ο Κώστας Μπερτάκης… Δεν εξηγείται διαφορετικά! Εννοώ στους ανταγωνιστές του στην αθηναϊκή «νύχτα» … Οι δε «φωστήρες» των fake news, βλέπουν όνειρα θερινής νυχτός για ραγδαίες εξελίξεις, πώληση του «Fantasia» , πτώση της καλλιτεχνικής αξίας του Κωνσταντίνου Αργυρού και άλλους τέτοιους διακαείς πόθους…

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...