Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Κατσανιώτης, κάθε λίγο και λιγάκι στον ΣΚΑΙ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι
Κάποια πράγματα σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθούν τυχαία η περιστασιακά. Δεν μπορεί, κάτι άλλο παίζει από πίσω. 

Δημοσιογραφικοί οργανισμοί με μαθητευόμενους


Μια ερώτηση μόνο έχω να κάνω:

Οταν μιλάμε για δημοσιογραφικούς οργανισμούς, να υποθέσω οτι χρειάζονται και δημοσιογράφοι για να τους στελεχώσουν;

Ο «ΚΟΛΛΗΤΟΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ

Κώστας Μπερτάκης - Χρήστος Βαρδάλος

Ας μιλήσουμε επιτέλους με λόγια σταράτα και ξεκάθαρα . Για να φθάσει να γίνει πρώτος και τρανός ο άνθρωπος και επιχειρηματίας που θεωρούσε δεύτερο πατέρα του ο Παντελίδης, που τον πίστεψε, αγάπησε και στήριξε όταν όλοι οι άλλοι τον λοιδορούσαν, δεν βρήκε τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα. Αλλά στη ζωή του προσεγγίστηκε από, μετρημένους έναν προς έναν, 20.317 «τυχοδιώκτες» και «χλιδάνεργους».

Κι όμως, ακούγεται, αλλά μην το δένετε και κόμπο, ότι ο Κώστας Μπακαλάρος θα κατέβει για δήμαρχος

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ
Σε προηγούμενο άρθρο μου με τον τίτλο «Πως προέκυψε για Δήμαρχος ο Μπακαλάρος», επισήμανα πολλά σημαντικά πράγματα, που έβλεπαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την φημολογούμενη πρόθεση του Προέδρου της ΠΑΕ Παναχαΐκή και γνωστού επιχειρηματία να διεκδικήσει τον δημαρχικό θώκο της Πάτρας. 

Όλοι δουλεύουν για τον Αλέξη Τσίπρα


Τον Αύγουστο του 2018, οι Ευρωπαίοι εταίροι αποφάσισαν πως οκτώ χρόνια Μνημόνια είναι αρκετά για την Ελλάδα -αφού η αποστολή τους πέτυχε και η Ελλάδα είναι δεμένη πια δεκαετίες-, οπότε έβαλαν αυτοί τέλος στα Μνημόνια, αφενός γιατί κατάλαβαν πως οι Έλληνες έχουν παραδοθεί εδώ και χρόνια και δεν θα τους πείραζε να έχουν Μνημόνια για πάντα και αφετέρου επειδή δεν θα ήταν πολύ καλό για την προβληματική Ευρωπαϊκή Ένωση να έχει μια χώρα-μέλος δέκα χρόνια σε Μνημόνια.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...