Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

Τι θα πει πουλημένος δημοσιογράφος; Θα πει αυτός που τα παίρνει. Επιτόπου παρένθεση. Σήμερα, και δεν χωράει η παραμικρή αμφισβήτηση, στην πιάτσα κυκλοφορεί πολύ περισσότερη στημένη δημοσιογραφία από ποτέ. Αυτό σημαίνει ένα πράμα. Η κοινωνία, της οποίας κομμάτι είναι η δημοσιογραφία, έχει προχωρήσει παρακμιακά σε μεγαλύτερο βαθμό.

∆ιεκδικεί ξανά κανάλι εθνικής εµβέλειας ο Φίλιππος Βρυώνης



∆εν το βάζει κάτω ο Φίλιππος Βρυώνης στην προσπάθειά του να αποκτήσει άδεια τηλεοπτικού σταθµού εθνικής εµβέλειας.

Το ναυάγιο της αθηναϊκής νύχτας και η «ανδροκρατούμενη» Ιερά Οδός

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΡΡΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας βουλιάζει. Εδώ και τρία - τέσσερα χρόνια οι έξοδοι των Αθηναίων έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, και, φέτος, με την οικονομική κρίση να έχει περάσει από το ψυχολογικό στο πραγματικό επίπεδο, η κατάσταση προβλέπεται να είναι πολύ χειρότερη και να οδηγήσει τον κόσμο έστω και άθελά του να «πάρει το αίμα του πίσω». Το κοινό ψευτοδιασκεδάζει τα Σαββατόβραδα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην τηλεόραση και οι επιχειρηματίες αγωνιούν. Τα τετραήμερα έγιναν τριήμερα, μετά διήμερα, και αρκετά σχήματα θα κατέβουν πριν την ώρα τους. Ενδεικτικό του «θρήνου» στη νύχτα είναι ότι λαοφιλές όνομα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που κάποτε γέμιζε στάδια, τώρα με το ζόρι προσελκύει τριακόσια άτομα σε αίθουσα χωρητικότητας χιλίων. Την ίδια ώρα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas-Hlias Blog»«μεγαθήριο» διασκεδαστήριο, όπως μας συστήθηκε στην έναρξή του- πιθανολογείται ότι θα γίνει σούπερ μάρκετ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...