Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Αποκάλυψη «Tsipas Blog» για Βέρτη : Θα ξανατραγουδήσει στο «Όραμα» ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΤΗΣ LIVE
Τo «Tsipas-Hlias Blog», έχοντας εξαιρετικά καλή πληροφόρηση για τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της υπόθεσης γύρω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Όραμα», στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο ο Νίκος Βέρτης έχει διπλό ρόλο, όχι μόνο του τραγουδιστή αλλά και του εμπορικού εκμεταλλευτή, καθώς από το 2015 το μισθώνει, και -όπως γράφτηκε στον Τύπο, απειλείται με οριστικό λουκέτο λόγω της υπεραριθμίας των θαμώνων σε σχέση με την άδεια, θα δώσει (ευθύς αμέσως ) την απάντηση αν θα ξανανοίξει. 

Ο «ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ» ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Το ακούσαμε και αυτό. Η «Νέα Πόλη», στο πλαίσιο των συμμαχιών που αναζητεί στην επερχόμενη αυτοδιοικητική μάχη , δεν θα δυσκολευτεί και πολύ να συμπράξει με τη Δημοτική παράταξη της ΡΑΠ (μερίδα των μελών της προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ). Όπως το ακούτε . Δεν το λέω εγώ, αλλά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο της Πάτρας και γνωστός νεοδημοκράτης επιχειρηματίας, Κώστας Χριστόπουλος. 

Το παρασκήνιο της απειλής λουκέτου στο «Όραμα»: Ο μοναχός, οι Ισραηλινοί κι ο Βέρτης

Σχετική εικόνα

Με οριστικό λουκέτο απειλείται το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Όραμα» που εμφανίζεται ο Βέρτης στη Θεσσαλονίκη – Δικαστική διαμάχη με τους Ισραηλινούς ιδιοκτήτες του μαγαζιού.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!...


Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο δημητρης σπυροπουλος
Έχεις ..πακέτο, έξυπνο είναι να τη χωθείς στο ποδόσφαιρο, στη συγκεκριμένη μπίζνα πλανητικής εμβέλειας. Που, όμως, κάποτε ήταν ένα παιγνίδι των φτωχών και, μάλιστα, ενταγμένο στην προοπτική της κοινωνικής αμφισβήτησης.

«Τα γράφαμε; Επιβεβαιωθήκαμε. Λουκέτο στον Βέρτη. Όλο το παρασκήνιο»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΡΤΗΣ ΟΡΑΜΑ
Το ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στο «NassosBlog» πριν λίγα λεπτά και παρουσιάζει το λόγο που έκλεισε το Orama, το νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη που (σχεδόν κάθε καλοκαίρι τέτοια περίοδο) εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης .

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...