Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ
Η ιστορία είναι γνωστή, όπως την αποκάλυψε το «Tsipas-Hlias Blog» και δεν διαψεύστηκε από κανέναν: O Κώστας Μπακαλάρος πάει για δήμαρχος Πάτρας. Γιατί όχι; Τον θέλει ο Ανδρέας Μαζαράκης , οι οικονομικοί «παίκτες» και οι οπαδοί της Παναχαϊκής, στην οποία διατελεί πρόεδρος. Δευτερεύουσας σημασία είναι τι μπορεί να κάνει για την πόλη.

Το χρήμα και η σοφία ενός μικρού παιδιού


Αγαπημένε αδερφέ πιτσιρίκο,

Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου αναφορικά με τις παγίδες της σκέψης. Το έχω στον νου μου, αλλά πάντα είναι καλό να το ακούω και από κάποιον άλλον, για να το υπενθυμίζω στον εαυτό μου.

Το deal επιστροφής του Καλίδη- Δείτε με ποιόν θα συνεργαστεί!

Αποτέλεσμα εικόνας για πανοσ καλιδησ 2018
Ετοιμάζεται να επιστρέψει δυνατά στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας και να κάνει και πάλι πανικό. Ο Πάνος Καλίδης παρά τις ...σφαλιάρες δεν το βάζει κάτω. Υπό την έννοια ότι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν παίζουν πια τη μουσική του , αφού-όπως είχε αποκαλύψει σε προ ολίγων μηνών τηλεοπτική του συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη- δεν είναι «αρεστός στο σύστημα» . Για το οποίο, πάντως, δεν προτίθεται να  κάνει «εκπτώσεις». 

ΠΕΣΤΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ... ΚΙ ΑΛΛΟΙ



Μιλάει και ο Γιώργος Παπανδρέου. Προκλητικό. Ο άλλος, τουλάχιστον, ο Κώστας Καραμανλής το ‘χει ραμμένο. Την άποψή του εκθέτει στα πολιτικά πράγματα της χώρας, αλλά και το τι παίζει διεθνώς ο γιος του Αντρέα. Φοβερά πράγματα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...