Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ


Υπάρχουν δημοσιογράφοι που τα παίρνουν. Πάντα υπήρχαν πιαστράκηδες. Και δημοσιογράφοι, και μπάτσοι, και τελωνειακοί, και εφοριακοί, και δικαστικοί, και πολιτικοί. Όλοι τα παίρνουν. Λάθος διατύπωση. Εννοώ ότι σ’ όλους τους χώρους θα βρεις επαγγελματίες που δωροδοκούνται. Οι οποίοι πάνω από το καθήκον, πάνω από την αξιοπρέπεια τους, βάζουν το προσωπικό οικονομικό όφελος. Και γίνονται πουλητάρια.

ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ


Υποτίθεται ότι ο σύριζα είναι κόμμα αρχών. Ιδεών. Ότι δεν είναι μπουρδέλο, περάστε κόσμε, με εκατό ευρώ όποιος γουστάρει πηδάει την κόρη, την αδελφή, την μάνα μας. Είμαστε κόμμα, λένε αυτοί του Σύριζα, που πιστεύουμε στις αξίες μας κι έχουμε πρόγραμμα, έχουμε και καταστατικό. Όχι μόνο μπουρδέλο δεν είμαστε, αλλά και δεν λειτουργούμε σαν πάγκος λαϊκής αγοράς. Το πρωί να πουλάμε με διαφορετική τιμή, το μεσημέρι μισοτιμής. Όχι τέτοια πράγματα πεζοδρομιακά, είμαστε σταθεροί και συνεπείς στα λόγια και στις πράξεις μας.

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ


Πριν από κάποια χρόνια η κυρία Άντζελα Δημητρίου, η γνωστή λαϊκιά τραγουδίστρια, αγαπημένη της μεγαλοαστικής τάξης και των κοσμικών που την έβρισκαν στα μπουζούκια της παραλιακής, είχε πει: «Φυσικά και κάνω λάθη. Κανείς δεν είναι άσφαλτος…».

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...