Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Ούτε κοινή σύσκεψη να έκαναν


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΒΙΛΑ
Η εμμονική κριτική για τον Πελετίδη φτάνει στα όρια του φαιδρού 

Δεν έχουν μόνον οι ευθύνες ονοματεπώνυμο, όπως επαναλαμβάνουν με κουραστικό ρυθμό οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις (όλα οι παρατάξεις- αλλά ειδικά οι παρατάξεις της εξουσίας) ονοματεπώνυμο έχει (το ίδιο, φυσικά) και ο κοινός εχθρός μερίδας του Τύπου: Κώστας Πελετίδης. Ο,τι και να γίνει, οτιδήποτε και να συμβεί, τα ΜΜΕ της αντιπολίτευσης, και ιδίως εκείνα του ακραίου κέντρου, στο πρόσωπό του επικεντρώνουν τα πυρά τους..  Κάποιοι μάλιστα, έξαλλοι όντες, με πολύ χυδαίο τρόπο. 

Το μεγαλείο ψυχής του «Αυστραλού»


Ο Θέμης Καλαθάς, ο Ευπαλιώτης ομογενής επιχειρηματίας από την Αυστραλία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, που φημίζεται για την αγάπη του για τον Γιώργο Βελισσάρη, τον οποίον «έκλεισε» στις 12 Αυγούστου, στην επέτειο των 30 ετών του Απόλλωνα Ευπαλίου, που στηρίζει ανελλιπώς, στον απόηχο των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική, έδειξε το άλλο του πρόσωπο . Αυτό που δεν συνδέεται με τις «ζημιές» σε σαμπάνιες και λουλολυδια, που ενίοτε κάνει, αλλά αφορά το μεγαλείο της ψυχής του ...και ελάχιστοι το γνωρίζουν.

«Κλείδωσε» το σχήμα του Σταθοκωστόπουλου : Πάριος-Γλυκερία μαζί

Με δεδομένο ότι ο χειμώνας για τα νυχτερινά κέντρα προμηνύεται πιο καυτός από πότε, υπό την έννοια του υψηλού επίπεδου ανταγωνισμού, την ίδια ώρα που μειώνονται οι προσδοκίες για ανάκαμψη της οικονομίας, ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος δεν έμεινε αμέτοχος και είπε να συμβαδίσει με τα νέα δεδομένα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...