Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Απίστευτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «Tsipas-Hlias Blog»- Είναι ψέμματα ότι βρέθηκε ο 33χρονος Πατρινός επιχειρηματίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για αγνοειται
Ομολογώ πως έπεσα στην ίδια παγίδα με όλους τους υπόλοιπους. Δεν ξέρω από ποιον και τι συμφέροντα ήθελε να εξυπηρετήσει, με την κίνηση του να διοχετεύσει εντέχνως στα ΜΜΕ την πληροφορία πως βρέθηκε ο 33χρονος Πατρινός επιχειρηματίας, που είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Τρίτης , ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

ΠΟΡΝΕΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΖΟΓΟΣ ΤΟ ΨΩΜΟΤΥΡΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για MAFIA
Δεν γίνεται κοινωνία μονάχα με φτωχούς. Δεν υπήρξε ποτέ στην ανθρώπινη Ιστορία τέτοιο εξωτικό φαινόμενο. Όπως, επίσης, από την άλλη, δεν εμφανίστηκε σαν ιστορικό δρώμενο σε κάποιο κράτος, σε κάποιον λαό, να είναι όλοι πλούσιοι. Ποτέ.
Ανεξαρτήτου εποχής και καθεστώτος. Κομουνιστικό, φασιστικό, δημοκρατικό, καπιταλιστικό, ό, τι θες. Πάντα βγαίνουν κάποιοι στον αφρό. Γίνονται οι ευνοούμενοι. Οι προνομιούχοι. Όπως θες να το πεις.
Μιλάμε για την μαφία με αφορμή ότι κατά καιρούς συλλαμβάνονται διάφοροι «προβεβλημένοι» έμποροι ναρκωτικών . Ε, δικαιούται μία επιτυχία η αστυνομία, η οποία βέβαια έχει τις παρτίδες της με την παρανομία. Νόμος αυτός. Άγραφος νόμος.
Έχει «υποχρέωση», άγραφη υποχρέωση, η αστυνομία να κρατάει επαφές με τον υπόκοσμο διαφορετικά θα έχει άγρια μεσάνυχτα. Όπως από την άλλη κάποιοι μαφιόζοι συνεργάζονται με την μπατσία για να έχουν την προστασία, σε κάποιο βαθμό, του νόμου.
Μαφιόζοι, αρχιμαφιόζοι θα συλλαμβάνονται. Η μαφία δεν θα συλλαμβάνεται. Πάντα θα υπάρχει. Είναι γέννημα της κοινωνίας, της νομιμότητας. Ό, τι απαγορεύει ο νόμος και το γουστάρουν κάποιοι επιτόπου μπαίνει στο παιχνίδι η παρανομία.
Πορνεία, ναρκωτικά, τζόγος το ψωμοτύρι της μαφίας, του οργανωμένου εγκλήματος.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...