Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Η δημοσιογραφία σε οδηγεί παντού... και στη ΝΔ



Τελικά δημοσιογραφία και πολιτική είναι συγκοινωνούντα δοχεία και όπως έλεγαν παλιά η δημοσιογραφία σε οδηγεί παντού και όχι απαραίτητα με την προυπόθεση να την εγκαταλείψεις νωρίς. Εσχάτως ο δρόμος που παίρνουν πολλοί συστημικοί δημοσιογράφοι οδηγεί συνήθως στην πολιτική -οι εκτός συστήματος κάνουν "λάντζα" σε σάιτ ή γίνονται..γκαρσόνια σε νησιά.

Ρήγας: Ποιου συμφέροντα εξυπηρετεί ο Λ. Χαραλαμπόπουλος;


Αντιδράσεις προκαλεί το άρθρο που υπογράφει ο δημοσιογράφος Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος στο in.gr (πάει κι αυτό...), με τον τίτλο «Αλέξη, τον Τσαουσέσκου στο τέλος τον εκτέλεσαν».

Οριστικά εκτός τηλεοπτικού παιχνιδιού ο Φίλιππος Βρυώνης


Δεν θα είναι τελικά έξι οι σταθμοί που θα αποκτήσουν τηλεοπτική άδεια ξεκινώντας τη νέα τηλεοπτική σεζόν τον Σεπτέμβριο.

Ο ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ Ο... ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ



Στις 28 Ιουλίου, το 1974, γεννήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Παιδί της μεταπολίτευσης και πολιτικά, μάλλον κομματικά γαλουχημένος στο ''κρυφό σχολειό'' του ΚΚΕ, στην οργάνωση νεολαίας του κόμματος. Κοντεύει τετραετία πρωθυπουργός ο Τσίπρας κι όμως πολλοί δεν το έχουν χωνέψει. Για κάποιους άλλους είναι μάλλον ανέκδοτο ότι έγινε πρωθυπουργός. Επειδή απέτυχε ολότελα. Επειδή απλά είναι τσιράκι των ξένων. Και, τέλος, επειδή ούτε... υποψία αριστεράς δεν έπαιξε στη θητεία του.


Ο ΣΥΡΙΖΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ, ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ


Άλλο πάλι κι αυτό. Κυβερνητικός δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης τα έχωσε στους υπουργούς του Σύριζα, με αφορμή τη πολύνεκρη τραγωδία από τις φωτιές στην Αττική. Ανάμεσα σε άλλες μπούρδες είπε και το εξης λαίκίστικο: ''Αν δεν μπορείτε να τα αλλάξετε τα κακώς κείμενα και ένα παρακράτος το οποίο λυμαίνεται τη χώρα όλα αυτά τα χρόνια, τότε γιατί ήρθατε;''

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...