Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΣΚΕΑΝΑ: Αυτά θα κάνει ο Σπύρος Στεργίου μετά τον θρίαμβο- Το «tsipas-hlias blog» αποκαλύπτει!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Ο Σπύρος Στεργίου έγινε, από τις 26.06.2018 ο απόλυτος...άρχοντας του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας... Περίπατος αποδείχθηκαν οι εκλογές για το συνδυασμό «Όλοι μαζί για την εστίαση», του οποίου προΐσταται, καθώς με εμφατικό τρόπο απέσπασε 136 ψήφους, που ισοδυναμεί με τις έξι από τις επτά έδρες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Αλλαγή πλάνων για Παπαδημάτο- Με τις ευλογίες του Κουνάβη «κοιτάζει» προς τον Δήμο


Το έως και προ ημερών αποφασισμένο σχέδιο, στο οποίο αναφέρθηκα με προηγούμενο άρθρο μου εδώ, στο «tsipas-hlias blog», προέβλεπε ότι το όνομα του Νίκου Παπαδημάτου θα ήταν και πάλι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ενόψει των βουλευτικών εκλογών. 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο «απόκρυφος» σχεδιασμός Μπερτάκη για ..TEATRO !

Πριν καλά-καλά μπει η άνοιξη του 2018, σας είχα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ τον πλήρη απόκρυφο σχεδιασμό του Κώστα Μπερτάκη, σχετικά με τον Αργυρό, την Θεοδωρίδου, τον Ιακωβίδη, αλλά και όσον αφορά την τύχη των νυχτερινών κέντρων που κατέχει, κι άλλα ενδιαφέροντα περί μελλοντικών σχεδίων και όχι μόνο…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατεβαίνει βουλευτής με τη ΝΔ στην Αχαΐα ο Νίκος Παπαδημάτος

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Παπαδημάτος
Στον πολιτικό στίβο ξανακατεβαίνει ο Νίκος Παπαδημάτος.. Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας, ιδρυτικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και γνωστός γυναικολόγος της Πάτρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «tsipas-hlias blog», αποφάσισε να ξαναδιεκδικήσει την ψήφο των κατοίκων του νομού Αχαΐας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές  με τη ΝΔ.

Βρήκαν κοκαΐνη στο δωμάτιο του Σωκράτη Κόκκαλη jr! – Αναμένεται έκθεση ιατροδικαστή για την αιτία θανάτου [pic]

Τρία σακουλάκια με κοκαΐνη βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Κλίβελαντ όπου διέμενε ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior, ο οποίος έφυγε αδόκητα από τη ζωή το περασμένο Σάββατο.

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ


Το κόμμα έχει φράγκα. Για να μη ξεχνιόμαστε. Εντάξει, υπάρχουν κι αυτοί που στήνουν κόμμα διότι αγαπάνε την Ελλάδα, τον λαό, και κάνουν κέφι να καταγγείλουν πουστιές. Λες και δεν μπορούν να το κάνουν χωρίς να στήσουν κόμμα. Χωρίς να ξοδευτούν, δηλαδή.

Ο ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΕΣ


Δύο φορές στο μουντιάλ η Αγγλία έπαιξε με το Βέλγιο. Και τις δύο φορές κέρδισε καθαρά η καλύτερη ομάδα, 1-0 και 2-0, το Βέλγιο. Κι όμως, τα περισσότερα θετικά, κολακευτικά σχόλια τα… κέρδισε η Αγγλία. Όχι το Βέλγιο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...