Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!


Το σώου σε κάποια μπαρ της Μαγυόρκα είναι όταν κάποιες νεαρές τουρίστριες μπαίνουν στο όργιο και όπως κάτσει η δουλειά με άγνωστους πελάτες. Οι οποίοι πελάτες του μπαρ, για να καταλαβαινόμαστε, προτιμούν εκείνα τα μαγαζιά όπου θα δώσει παράσταση η κτηνωδία. Ο διασυρμός του σεξ. Η γελοιοποίηση της σεξουαλικής πράξης, αφού έτσι το διασκεδάζει η τουριστική πελατεία.

Αποφασισμένος να σταματήσει το «τάισμα» των περιηγητών ο Σπύρος Δήμου! [Αποκλειστικό ΠΙΠΕΡΑΤΟ παρασκήνιο]


Κι ενώ ο επιχειρηματίας πετρελαιοειδών Σπύρος Δήμου, ο οποίος αποχώρησε από τα διοικητικά δρώμενα του Διαγόρα Βραχνεΐκων κι ήδη έχει δεχτεί κρούση από άλλες ομάδες, με πιο τρανταχτή, ίσως και προβλέψιμη περίπτωση την Παναχαική, που  αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πρόκειται να τους απαντήσει αρνητικά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Η επομένη μέρα για το γραφείο τύπου της ΠΑΕ Παναχαϊκή

Φωτογραφία του Philip Andreopoulos.
Την ώρα που ο ένας μετά τον άλλον εγκαταλείπουν την Παναχαϊκή, τόσο οι παίκτες όσο και αλλά σημαντικά στελέχη της διοικητικής πυραμίδας, αλλά και αναμένεται η απάντηση νέων επιχειρηματικών προσώπων, στους οποίους ήδη έχει  γίνει κρούση να εισχωρήσουν στα διοικητικά δρώμενα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «tsipas-hlias blog», τα «κουκιά είναι μετρημένα» όσον αφορά το επόμενο πρόσωπο που θα επωμιστεί το βάρος του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ.

«Χτίζουν» το προφίλ του Γρηγόρη!

Φωτογραφία του χρήστη Γρηγόρης Αλεξόπουλος / Grigoris Alexopoulos.
Κι αν ορισμένοι είχαν οποιαδήποτε αμφιβολία ότι στις επόμενες εκλογές ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και ένα από τα στελέχη της παλιάς φρουράς -με προσωπικό στίγμα- στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, θα είναι υποψήφιος στο Δήμο Πατρέων, πλέον το tsipas-hlias blog μπορεί να τους διαβεβαιώσει πως δεν πρέπει να έχουν καμία απολύτως!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...