Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

''ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ'' ΚΑΙ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Η αλήθεια καίει. Δεν είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος να την αντέξει. Αυτό το γνωρίζουν, το έχουν σπουδάσει όλοι οι επικοινωνιολόγοι. Είναι το πρώτο που λαμβάνεις υπ' όψιν όταν θα αρχίσεις νταραβέρι με τις μάζες, ότι ο κόσμος δεν γουστάρει την αλήθεια. Η φύση, δηλαδή, του ανθρώπου δεν του επιτρέπει να αντιμετωπίζει γυμνή την πραγματικότητα.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του tsipas-hlias blog : Πριν στεγνώσει το μελάνι…. δύο τρανταχτές αποχωρήσεις από την Παναχαϊκή


Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από το αποκλειστικό δημοσιεύμα του «Tsipas-Hlias blog» (ΕΔΩ), στο οποίο αποκαλύπταμε πως δεν είναι μόνο η θέση του διευθύνοντος συμβούλου που άλλαξε χέρια, αλλά έπονται κι άλλες ανακατατάξεις σε ότι αφορά στο στήσιμο της διοικητικής πυραμίδας στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής, προκειμένου να μειώσουν το μισθολογικό κόστος (ΕΔΩ), και η εξέλιξη των γεγονότων μας επιβεβαιώνει απόλυτα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ «Tsipas-Hlias blog» περί Γιάννη Αϊδινιώτη: Ο μέγιστος «θρύλος» της πυγμαχίας κατεβαίνει στην πολιτική

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΙΔΙΝΙΩΤΗΣ
Όπως είναι σε θέση να πληροφορείται το «Tsipas-Hlias blog», σε ένα ξεχωριστό προ ολίγων ημερών γλέντι που οργάνωσε ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης, ανακοίνωσε και επίσημα πως θα εισέλθει στον στίβο της πολιτικής. Δηλώνοντας, μάλιστα, βέβαιος πως ο κόσμος θα δει με «καλό μάτι» το νέο του βήμα αυτό. Στο Posidonio, το νυχτερινό κέντρο του Βασίλη Κοντόπουλου, που εμφανίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία την περίοδο αυτή ο Πάνος Κιάμος, ο θρύλος του μποξ γνωστοποίησε την πρόθεσή του.



O Πρόεδρος γιατρών της ΑΙΒΑ, Γιάννης Φιλιππάτος με τον Αλεξάντρ Ιγκόροφ και τον Γιάννη Αϊδινιώτη
Γιάννης Αϊδινιώτης- Αλεξάντρ Ιγκόροφ 

Και μεταξύ των τραγουδιών και του «Kιαμοξεφαντώματος», ο «δάσκαλος» έκανε επίσημα την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. «Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά έχουμε μαζευτεί όλοι οι φίλοι να γιορτάσουμε την έλευση του Αλεξάντρ Ιγκόροφ, του Γενικού Γραμματέα της EUBC, στη χώρα μας.

Παρ’ όλα αυτά, αφορμής δοθείσας, θέλω να σας ανακοινώσω πως η επόμενη χρονιά θα έχει κάτι το ξεχωριστό για μένα. Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να εμπλακώ στα αυτοδιοικητικά . Όχι, ως αυτόνομος πόλος, αλλά μέλος μιας πολύ δυνατής παράταξης που μπορεί να φέρει την αλλαγή στις ζωές των κατοίκων του Δήμου Μαρκοπούλου.» είπε ο κος Αϊδινιώτης, που, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο και δη στη νεολαία, όπως και ότι τον χαρακτηρίζει η σοβαρότητα και το πάθος καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του, έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί. 


 Γιάννης Φιλιππάτος, Αλεξάντρ Ιγκόροφ και Γιάννης  Αϊδινιώτης στο καμαρίνι του Πάνου Κιάμου

Αλεξάντρ Ιγκόροφ - Γιάννης Αϊδινιώτης κατά την αποχώρηση τους από το Posidonio

 Ο Γιάννη Αϊδινιώτης με τη σύζυγο του Μαρία Καϊάφα και τον πατέρα του Πάνου Κιάμου

MONO ΕΔΩ: Η σημαντική δουλειά του Τσακουμάκου στην αλλαγή του προφίλ του Οικονομόπουλου

Ο Γιάννης Τσακουμάκος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ, παρότι δεν ανήκω στους «ευνοούμενους» του αυλικού του περίγυρου. Ένας σκεπτόμενος επιχειρηματίας που δεν έχει καμία σχέση με τους επιχειρηματίες παλιάς κοπής. Να προβάλει δηλαδή τσαμπουκάδες και μαγκιές για να πετύχει. Ο τύπος δείχνει με την πορεία του, πώς κάνει κινήσεις στα όρια του ρίσκου. Άλλες του βγαίνουν άλλες όχι. Έτσι είναι αυτή η αγορά…

Μόνο εδώ: Η ζημιά 120.000 ευρώ από την πριγκίπισσα του Λιβάνου στη Μύκονο


Ξέρετε τι είναι το Champagne shower; Το είχαμε και στο χωριό μου αυτό; Δε θυμάμαι ομολογώ. Ωστόσο στο ανεξάρτητο κρατίδιο της Μυκόνου… ένα νησί που δεν γνωρίζει κρίση… το να κάνεις ντουζάκι με πανάκριβες σαμπάνιες είναι για κάποιους μια καθημερινότητα.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΧΑΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ



Όπως ο πρωταθλητής στον αθλητισμό θα πάρει ουσίες, έτσι ακριβώς και ο διάσημος ηθοποιός, ο κορυφαίος τραγουδιστής, θα πέσει με τα μούτρα στα ναρκωτικά. Εντάξει, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Ας το δεχθούμε. Ότι κάποιοι δεν πέφτουν στον πειρασμό. Δεν θα κολλήσουμε στους δυο-τρεις μετρημένους, αν υπάρχουν κι αυτοί που κρατιούνται μακρυά από τα φάρμακα.

Η ΚΟΥΛΑ ΕΙΧΕ ΣΦΙΞΙΜΑΤΑ… ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Σάββατο μεσημέρι, συνάντηση μετά από πολλά χρόνια δύο παλιόφιλων, σε επώνυμο καφέ των βορείων προαστίων. Σε κάποια στιγμή, ο διαμένων χρόνια στο εξωτερικό λέει στον προαστιακό:

Αργυρός-Νίνο: Γιατί το παρεάκι του Μπερτάκη σαρώνει;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΓΥΡΟΣ ΝΙΝΟ
Έχω καιρό να γράψω για σχήμα. Και έχω καιρό, καθώς δεν μπορώ ελέω υποχρεώσεων να βγαίνω όπως παλιά. Το κάνουν άλλοι για μένα. Μόνο που είναι πολύ διαφορετικά να έχεις ιδία άποψη και διαφορετικά να σου τα μεταφέρουν. Τυχαία μέσα σε δέκα μέρες έσκασα μύτη δύο φορές στο στέκι του Μπερτάκη στα Νότια Προάστια, στον Άλιμο.

Ομολογώ ότι δεν πήγα για να διασκεδάσω. Πήγα να παρατηρήσω. Να δω αν όντως αυτός ο Αργυρός «το έχει». Να δω γιατί ο κόσμος τον ακολουθεί και γεμίζει το Fantasia.

Κάθισα πολλές ώρες και κατάλαβα πολλά. Κατάλαβα ότι ο Κωνσταντίνος μεγάλωσε. Μπορεί και ώς εικόνα αυτό να φάνηκε-με κοντό μαλλί πλέον- αλλά κυρίως ωρίμασε καλλιτεχνικά. Ωρίμασε μουσικά. Ήταν η πρώτη φορά που είδα καλλιτέχνη να βγαίνει με αέρα σταρ και το μαγαζί να τινάζεται στον αέρα.

Αντικειμενικά; Ο πιο περιζήτητος της γενιάς του. Ο ίδιος έδειχνε να το απολαμβάνει. Να το ζει και να νιώθει ευλογημένος. Ξέρει καλά ότι οι «από κάτω» ήρθαν για να τον ακούσουν και να πληρώσουν από το υστέρημα τους. Και τους διασκεδάζει. Το κάνει καλά. Άλλωστε κι αυτός έχει επίγνωση το που βρίσκεται.

Από την άλλη, με ένα πρόγραμμα που σε ξεσηκώνει και με σκηνική παρουσία ροκ σταρ, ο Νίνο είναι «σαν το παλιό κρασί». Περνάει καλά με τον Αργυρό κι αυτό φαίνεται στα καμαρίνια. Άλλωστε στη διάρκεια του προγράμματος βγαίνουν μαζί. Ντουετάρουν και ο ένας ερμηνεύει τραγούδια του άλλου. Η χημεία που λέγαμε στην αρχή και τα καμαρίνια. Το έλεγε άλλωστε ο αείμνηστος Μητροπάνος «Σε ένα σχήμα θα μένεις μόνο όταν γουστάρεις τον συνάδελφό σου». 

Για να πάρετε μια ιδέα , ο Νίνο ανάρτησε από τον προσωπικό του προφίλ στο instagram στιγμιότυπο από το «βουνό» γαρίφαλων του συνάδελφου του. Τυχαίο; Ε… δε νομίζω. Στο όσο καιρό τον ξέρω, δεν θυμάμαι να αποθεώνει ένα άτομο που υποτίθεται βρίσκεται στα μαχαίρια. Η χημεία που λέγαμε.

Συμπέρασμα. Ένα σχήμα δεν θεωρείται πετυχημένο απο τον κόσμο επειδή ο τραγουδιστής είναι φίρμα και έχει σουξέ. Ένα σχήμα πρέπει να μεταδίδει στον κόσμο την ενέργεια εκείνη που έχει χάσει απο την δύσκολη μέρα την πίεση και το άγχος. Εν ολίγης πρέπει να σε διασκεδάζει και να φεύγεις χαμογελαστός. Να έχεις χορέψει να έχεις φλερτάρει να έχεις χαλαρώσει. Να νιώθεις ευτυχισμένος. Έστω για λίγες στιγμές. Γιατί τι είναι η ζωή μας άλλωστε; Στιγμές.

Κι αυτό το έχει πετύχει ο Μπαρτάκης. Μαγκιά σας!

Φωτογραφία του χρήστη Fantasia Live.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...