Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Η ανηψιά δίνει 12,5 μονάδες διαφορά στον θείο



Η ανηψιά (Σία) δίνει 12,5 μονάδες διαφορά στον θείο (Κυριάκο) και λέει το φοβερό, πάμε τώρα να ξεφτιλίσουμε (!!!) την δημοσκόπηση...

Η προσωπική μου εμπειρία από την «φιλοξενία» Αργυρού - Είναι αυτό που δείχνει;



Από τον Δεκέμβριο του 2010 , που επιπλέω στον ωκεανό του διαδικτύου, κατά κύριο λόγο δια μέσω του «PatrasGossip», που -συγκυριακά- το εμπνεύστηκα από κοινό γνωστό άτομο -τότε- και σημερινό στενό μου συνεργάτη, σας έχω συνηθίσει σε αποκαλύψεις… για άλλους. Ήταν και παραμένει πάγια τακτική μου , να παρουσιάζω καθετί που συμφωνεί με την πραγματικότητα , παραβλέποντας αν είναι φίλος εχθρός ή συνεργάτης . Δεν είναι σωστό λοιπόν, τουλάχιστον για μένα, να μη σας μεταφέρω και τα δικά μου.

Μπορεί να τα βρουν ο Μαρινάκης με τον Ιβάν;Κι όμως... είναι αλήθεια!

Αποτέλεσμα εικόνας για σΑΒΒΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Νέος πρόεδρος από προχθές στη super league, τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος, αυτός που υπέδειξε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν έχει σημασία το όνομα του διότι δεν εξελέγη αξιοκρατικά, αλλά με κριτήρια ψηφοθηρικά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κων/νος Μίχαλος «μπαίνει μπροστά» σε νέο κεντροδεξιό κόμμα! – Τι συζητάει με τους «καραμανλικούς»… Παπακώστα-Αντώναρο-Καραχάλιο-Νικολόπουλο!


Οι περισσότεροι θα αναρωτιέστε γιατί η ΝΔ διέγραψε τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ. Μπορεί αρκετοί να ξέρατε ότι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος εδώ και πολύ καιρό κινούνταν σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ειδικά σε θέματα που άπτονται αποκλειστικά στον κλάδο του, εν τούτοις, ελάχιστοι θα γνωρίζεται ότι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ τους τελευταίους μήνες είχε αναπτύξει στενές επαφές με την «κίνηση των τριών».

N. Νικολόπουλος: «Δεν θα πέσει η κυβέρνηση… Η συνιστώσα της Novartis θα πάει φυλακή»!



Καταπέλτης ήταν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, όταν προκλήθηκε από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νότη Μηταράκη, που τον χαρακτήρισε ως τον «153ο κοινοβουλευτικό» που στηρίζει την κυβέρνηση.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...