Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Όλα όσα λένε για την συμφωνία του Τσίπρα με τον Σκοπιανό συνάδελφό του τα γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Κι αυτά που λένε υπέρ της αναγκαιότητας της συμφωνίας κι αυτά που λένε οι διαφωνούντες. Ναι, δεν έχω εμπιστοσύνη στην ηθική και στην αλήθεια ακόμα κι αυτών που δημόσια τάχθηκαν κατά της συμφωνίας.

Τι «μαγειρεύει» ο Μαλέλης στα υπόγεια του Μαρινάκη;


Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μη διεκδίκησε τηλεοπτική άδεια στον τελευταίο διαγωνισμό του ΕΣΡ, ωστόσο πληροφορίες από τη Συγγρού (έδρα των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα») υποστηρίζουν ότι στο υπόγειο του κτιρίου που φιλοξενεί τις εγκαταστάσεις της Alter Ego -και εσχατως έχει αποκτήσει γραφείο ο Σταμάτης Μαλέλης- γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα..low budget ιντερνετικό και δορυφορικό κανάλι, με αρκετή ενημέρωση που θα βασίζεται στο υπάρχον δημοσιογραφικό δυναμικό και κάποιες ψυχαγωγικές ζώνες.

Ευρω-σφαλιάρα στην Φώφη: Το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα καλεί το ΚΙΝ.ΑΛ να στηρίξει τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ!


Η στάση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής, το οποίο καλεί τα μέλη του να στηρίξουν τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ!

Το ερώτημα που, πλέον, τίθεται είναι: Τέλος εποχής για την Φώφη, ή τέλος για το ΚΙΝ.ΑΛ;

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...