Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μένει ή φεύγει ο Δήμου από τον Διαγόρα;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Όπως θα θυμάστε, εις ανύποπτον χρόνο και πριν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Διαγόρα WestEnergy F.C, πρώτο το «Tsipas-Hlias blog» είχε κάνει λόγο περί ίσων ευκαιριών και μοιρασμένων πιθανοτήτων, σχετικά με την παραμονή η μη του Σπύρου Δήμου στην ομάδα.

Ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει ο Αλεξόπουλος το «Tsipas-Hlias blog» για τα περί καθόδου του στον Δήμο Πατρέων


Η αποκάλυψη του «Tsipas-Hlias blog», αναφορικά με το ενδεχόμενο ο Αντιπεριφερειαρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος να κατέβει υποψήφιος για τον δήμο Πατρέων (ΕΔΩ), καθώς και της στήριξης που , όπως εκτιμούν καλά γνωρίζοντες των σκοτεινών σχεδιασμών, μπορεί να δεχτεί από τους Κατσουράνη-Μαρλαφέκα (ΕΔΩ), κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Νεότερη εξέλιξη με το «Ακρωτήρι_gate» : Η επιβεβαίωση του Tsipas-Hlias blog και η ενημέρωση Σταθοκωστόπουλου στον Ρέστη

Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, καθώς με κάθε επισημότητα είχε ανακοινωθεί πως (από τις 22 Ιουνίου) ο Τόλης Βοσκόπουλος θα μοιράζονταν την ίδια πίστα, αυτή του «Ακρωτήρι», με τον Νότη Σφακιανάκη, το «Tsipas-Hlias blog» αποκάλυψε πως αυτό το πρόγραμμα δεν θα προχωρήσει, λόγω ακριβώς των προβλημάτων που υπήρχαν. (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος έξω από την εφημερίδα


Συνελήφθη έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

Είχε προηγηθεί, χθες, η παρέμβαση του εισαγγελέα, έπειτα από εμετικό πρωτοσέλιδο  της εφημερίδας στο οποίο, με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό, υπήρχαν φωτογραφίες του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών παραποιημένες ώστε να εμφανίζονται τραυματισμένοι από σφαίρες, ενώ εμφανίζει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας..  ξαπλωμένο και τραυματισμένο.

ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ... ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΣ


“Δεν είναι καλή η συμφωνία…” είπε ο Μητσοτάκης για την παραχώρηση του ονόματος “Μακεδονία” στα Σκόπια, από τον Τσίπρα. Τι περισσότερο να πει ο Μητσοτάκης; Αν ήταν πρωθυπουργός, αυτός, αντί του Τσίπρα, θα συμφωνούσε.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...