Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Κέρδισε ως διαφημίστρια, έχασε ως δημοσιογράφος


Πάντα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στέκονταν σε στάση προσοχής όταν παρήλαυνε η λαίδη Ρεκλάμα. Τώρα η κρίση τα οδήγησε σε βαθιά υπόκλιση, με γωνία τόσων μοιρών ώστε να κτυπήσει το μέτωπο στο πάτωμα. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΥΠΟ ΤΙΣ... ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑ-ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο Γ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ


Όπως αποκάλυψα εδώ, στο προσωπικό μου blog, το «Tsipas Hlias blog», σε άρθρο της 30ης Μαΐου, σχεδόν σίγουρη πρέπει να θεωρείται η απόφαση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να κάνει ολική «στροφή» στην πολιτική του καριέρα. Και από Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Πάτρας. 

ΤΟ «TSIPAS-HLIAS BOG» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ – ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ
Κι ενώ οι μνήμες είναι ακόμα νωπές από το δημοσίευμα του «Tsipas-Hlias blog», στο οποίο αποκαλύπταμε ότι ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης, συνέφαγε (σε γνωστό εστιατόριο επί της Ρήγα Φεραίου ) με ιδιαίτερα δυναμικό και ισχυρά δικτυωμένο Πατρινό επιχειρηματία, του οποίου -μεταξύ όλων των άλλων- του εκμυστηρεύτηκε ότι ο μεγάλος στόχος του στις επόμενες εκλογές είναι να αγγίξει και να ξεπεράσει τις 20.000 ψήφους, οι αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν εδώ, στο προσωπικό μου blog, λένε ότι κινείται ήδη προς την κατεύθυνση αυτή. 

Τα «βρήκε» ο Φουρθιώτης με τον Βρυώνη




Άλλη μία ανατροπή στο σίριαλ των σχέσεων του Μένιου Φουρθιώτη με τα πρώην αφεντικά του έφερε στο φως η εκπομπή «Στη Φόρα» στο ΑΡΤ και κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή.

Με νέο ρόλο στο Epsilon ο Ν. Ευαγγελάτος



Την αλλαγή σελίδας στην παρουσία του Νίκου Ευαγγελάτου στην τηλεόραση του “Epsilon”, προαναγγέλλει σχετικό ρεπορτάζ του ένθετου ΜΜΕ της Real News.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να σώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση


Μετά την επιβολή δασμών στα προϊόντα αλουμινίου και χάλυβα από τις Ηνωμένες Πολιτείες -και τις απειλές του Ντόναλντ Τραμπ για επιβολή δασμών στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως «Η Ευρώπη μπορεί να είναι σημαντική μόνο όταν είναι ενωμένη», είπε η Καγκελάριος και τόνισε ότι η απάντηση στο «Πρώτα η Αμερική» του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι το «Πρώτα η Γερμανία», αλλά το «Πρώτα η Ευρώπη».

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...