Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: «Ψάχνεται», παρά την κρίση στη νύχτα, για να κάνει τα μεγάλα όνειρα του αλήθεια

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ
Εδώ και επτά χρόνια γράφουμε για την κρίση που έχει χτυπήσει χωρίς έλεος όλη την Ελληνική κοινωνία. Από αυτό το κύμα δεν θα μπορούσε να μένουν «στεγνοί» οι επιχειρηματίες της νύχτας, οι περισσότεροι των οποίων έβλεπαν και βλέπουν τα μαγαζιά τους γεμάτα αλλά με τζίρους χαμηλούς.

Κυριακάτικη Ζougla



Ο Μάκης θέλει. Θα μπορέσει; Οπως γράφει ο "Σάτυρος" της fmvoice κατά καιρούς ρεπορτάζ αναφέρονται στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τις επόμενες κινήσεις του στα έντυπα (δείτε ΕΔΩ τι έγραφαν οι zoornalistas). Άλλα πλησιάζουν την πραγματικότητα άλλα όχι. Το σίγουρο είναι ότι τα περισσότερα βασίζονται στο ότι η πιάτσα ψυχανεμίζεται την διάθεση του Τριανταφυλλόπουλου να εκδώσει..

Η «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ΤΗΣ… ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


Περίεργο λένε οι άσχετοι. Ο Τσίπρας κράτησε τρισήμισυ χρόνια κυβέρνηση.

«ΤΣΙΠΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ!... » ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ



Εκεί πήγε το έργο. Οι ιδιοκτήτες της μπασκετικής ανώνυμης εταιρείας του Ολυμπιακού με επιστολή τους ζήτησαν την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της καραξεφτύλας του Τσίπρα και της κυβέρνησή του. Αν είναι δυνατόν! Ναι, μέχρι εκεί πήγε το έργο. Πριν από τα παιχνίδια Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού να καλείται δημοσίως και επισήμως ο ίδιος ο πρωθυπουργός προκειμένου να καθαρίσει, για το ποιοι… διαιτητές θα σφυρίξουν.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...