Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης Μπερτάκη και η επόμενη μέρα στο Ακρωτήρι!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
Είναι αλήθεια πως ο ( πάντα σκεπτόμενος και προνοητικός) επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης το ήθελε πολύ, το διεκδίκησε, έφτασε ένα βήμα πριν αναλάβει του Ακρωτήρι club, στην Παραλιακή , αλλά, τελικά, αφού αξιολόγησε εκ νέου την κατάσταση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί πια προτεραιότητα γι'αυτόν.

Η κοκαΐνη, τα gay ψωνηστήρια και η δολοφονία


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ζώντας μέσα σε μια συντηρητική – στην ουσία της – και υποκριτική κοινωνία, δεν μπόρεσε να σταθεί «δυνατός» και να τα καταφέρει. Για να κρύψει τις ιδιαιτερότητες του κατέφυγε στο ψέμα, στο αλκοόλ και την κοκαΐνη. Αν ζούσε, φέτος θα γινόταν 65 χρόνων.

Η «είδηση»


Aπό το πρωί κυκλοφορεί η «είδηση» σε όλα σχεδόν τα ειδησογραφικά σάιτ ότι γνωστός έλληνας δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού πάσχει από καρκίνο. Μπαίνουμε στην ανάγκη να το σχολιάσουμε γιατί κάτι μας ενόχλησε και για αυτό την λέξη είδηση την βάζουμε σε εισαγωγικά. Βέβαια ο ίδιος ο δημοσιογράφος γνωστοποίησε την περιπέτεια της υγείας του ανεβάζοντας σχετικές αναρτήσεις στο facebook..

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...