Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για μπραβοι
Πάνε για νέο τσεκούρι στις συντάξεις. Αναμενόμενο. Αυτή είναι η δουλειά της κυβέρνησης. Να αρπάζει λεφτά από τον κόσμο. Ακριβώς αυτή. Να κλέβεις λεφτά από την τσέπη του κόσμου. Όχι να βάζει φόρους, που είναι επιβεβλημένο. Να κλέβει, πιο σωστά να ληστεύει, διότι έχει τη δύναμη του νόμου, της φυλακής, της κατάσχεσης. Να ληστεύει, λοιπόν, τον κόσμο με τους φόρους.

ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ!


Έτσι «εκπαιδεύονται» δήθεν πολιτικά, στην πραγματικότητα κομματικά, οι μάζες. Έτσι βολεύει. Η πλειοψηφία του κόσμου να μη γίνει ποτέ ανεξάρτητη, να μην πατάει στα πόδια της. Να εξαρτάται συνεχώς από την κεντρική εξουσία.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ
Όπως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό της πόλης , εννοώντας την Πάτρα, αυτό που αφορά το κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης συγεκριμένα, ο Κώστας Πελετίδης μπορεί να είναι Δήμαρχος για όσο καιρό επιθυμεί.

Όλο το παρασκήνιο της επιστροφής Βρυώνη- Βγάζει το «Canal C» και παίρνει άδεια

Αποτέλεσμα εικόνας για βΡΥΩΝΗΣ Canal C
Από χθες έγινε γνωστό στην πιάτσα το όνομα του νέου Έξτρα που θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες το Canal C, με τον Βρυώνη να δέχεται εκατοντάδες τηλεφωνήματα για συνεργασία. Τόσο από παλιούς συνεργάτες του αλλά και από ονόματα μεγάλων καναλιών που θέλουν να τον ακολουθήσουν. Για τον ίδιο τον καναλάρχη ωστόσο τα νέα έρχονται από το ΕΣΡ μιας και πλέον ο δρόμος για πανελλαδική άδεια είναι ανοιχτός. Κάτι που πριν από λίγο καιρό δεν πίστευε κανείς παρά μόνο ο ίδιος. Φαίνεται πως οι σκιές στον φάκελο άρθηκαν με τα συμπληρωματικά στοιχεία που προσκόμισε ο επιχειρηματίας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...