Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ «ΕΠΩΝΥΜΩΝ» ΠΑΤΡΙΝΏΝ ΣΤΟ ...ΦΕΣΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΟΦΕΙΛΕΣ
Της πουτάνας το μαγκάλι. Διαβάζεις την τελευταία ψαριά που έκανε ο Δήμος Πατρέων στους «επώνυμους» μεγαλοοφειλέτες – και όχι μόνο- και σαλτάρεις (ΕΔΩ). Εντάξει, στην Ελλάδα το Νο1 σπορ, στο οποίο κάνουν πρωταθλητισμό ακόμα και φορολογούμενοι παίκτες Β' και Γ' εθνικής, είναι η μη καταβολή των εκ του νόμου προβλεπόμενων εισφορών προς το κράτος . Το ξέρουμε αυτό από τότε που υπάρχουμε σ' αυτή τη γωνιά της Μεσογείου. Τα νούμερα, όμως, που βγαίνουν στον αέρα είναι η Αποκάλυψη Τώρα. Η Μέγιστη Αποκάλυψη Τώρα , ότι στην πραγματικότητα κάποιοι είναι υπεράνω των νόμων.

ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ ΚΑΙ «ΜΙΣΙΕΤΑΙ»


Γεγονός. Ο Γιώργος Βελισσάρης είναι ο δημοφιλέστερος τραγουδιστής. Στο κομμάτι που αφορά το «δημοτικό» , το οποίο συνδέεται με την ύπαιθρο, το χωριό και τις μικρές επαρχιακές πόλεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι «οπαδοί» άλλων  ομοϊδεατών αγαπάνε λιγότερο τον δικό τους. Ο Βελισσάρης, και δεν συζητείται αυτό, απλά έχει τους περισσότερους υποστηρικτές και χορηγούς. Εδώ είμαστε. Γιατί ο Βελισσάρης μαγνητίζει περισσότερο; Γιατί «στρατολογεί» περισσότερους ...αρρώστους;

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΙΚΑ


Χέρι στα σεντούκια με τα χρήματα που είχαν κρύψει από την αρχή της οικονομικής κρίσης βάζουν σιγά-σιγά οι Έλληνες, όμως όχι για να τα επανακαταθέσουν στις τράπεζες, απ’ όπου τα είχαν σηκώσει, αλλά για να απολαύσουν ό,τι στερήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Αυτοκίνητα, ταξίδια και άλλα καταναλωτικά αγαθά.

Και μην πολυπαραμυθιάζεσαι


Ας το πάρουμε πια απόφαση. Η Ελλάδα είναι μία ακόμα χώρα στην οποία οι φασίστες κάνουν καθημερινά πάρτι. Χθες ήταν ξανά η σειρά της Θεσσαλονίκης και των Ποντίων που, όπως και οι συνάδελφοι τους από την Κύπρο, «δεν ξεχνούν» ότι από χρόνια έχουν γράψει στα …φρύδια τους.

Μόλις λοιπόν είδαν μπροστά τους τον 75χρονο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, του επιτέθηκαν σαν αγέλη και τον προπηλάκισαν άγρια.

Η ΚΑΛΠΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΟΧΙ ΤΟ… ΚΑΛΠΙΚΟ


Εδώ και πέντε χρόνια πήρε την κατρακύλα η οικονομία της Βενεζουέλας, ένα το κρατούμενο. Πρόεδρος στη χώρα με τεράστια περιουσία την παραγωγή πετρελαίου ο κατά δήλωση του σοσιαλιστής Νικολά Μαδούρο, κανονικός δικτάτωρ, δύο τα κρατούμενα. Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της φτώχειας στο Καράκας και τις άλλες πόλεις γινόταν σχεδόν καθημερινά ένα όργιο αντικυβερνητικών κινητοποιήσεων, τρία τα κρατούμενα.

«ΒΡΩΜΑΕΙ» Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ!


Ξυπνάς ένα πρωί και διαβάζεις ότι ένας άγνωστος επιχειρηματίας, από την Αίγυπτο, λέει, κι αυτό που λέει το γράφει αέρα πατέρα ο δημοσιογράφος, ότι θέλει να… βοηθήσει τον Παναιγιάλειο. Από που κι ως που;

Αλλάζουν όλα στο Epsilon… Τι ισχύει για Σρόιτερ, Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτο και Στεφανίδου;

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γραφτεί πολλά για το Epsilon και τις αλλαγές που θέλει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης.

Στόχος του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ είναι το κανάλι να βρίσκεται στη πρώτη γραμμή και είναι συνεχώς σε επικοινωνία με συγκεκριμένους ανθρώπους ώστε να είναι τα πάντα έτοιμα τον Σεπτέμβριο.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...