Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΜΟΝΟ ΣΤO «Tsipas-Hlias blog»: Τζάμπα «μάγκας» κοσμικός επιχειρηματίας της Πάτρας- «Τσεπώνει» το ΦΠΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΠΑ ΚΛΕΒΩ
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της νεότερης επιχειρηματικής γενιάς των Πατρών, που έκανε -μόλις πριν από λίγα χρόνια- δυναμική είσοδο σε χώρους μαζικής εστίασης, δαπανά αφειδώς χρήματα και κάνει τη μεγάλη ζωή. Αλλά, κατά την άποψή μας, αυτή η αλόγιστη σπατάλη πρέπει να εξεταστεί και από μια άλλη πτυχή. Από την οποία προκύπτει, εμμέσως πλην σαφώς, έντονη οσμή «διαπλοκής» και «σκανδάλου».

ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!



Βιβλίο είμαι σε θέση να γράψω, μάλιστα με πολλές σελίδες, για άτομα τα οποία πέθαναν στη ψάθα, όπως έλεγαν τον καιρό των παπούδων μας, ενώ από τα χέρια τους είχαν περάσει λεφτά με το τσουβάλι.

Να περάσουν με Μνημόνιο το όνομα «Μακεδονία» στην ΠΓΔΜ, για να το δεχτούν οι Έλληνες με ενθουσιασμό



Ο καιρός περνάει χωρίς να λύνεται το θέμα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας -που οι άλλοι την λένε χαϊδευτικά «Μακεδονία»-, ενώ πληροφορούμαι πως Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ (που τώρα το λένε Δημοκρατική Συμμαχία) δεν δέχονται ονομασία που ενισχύει τον αλυτρωτισμό της FYROM.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...