Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

(ΠΑΤΡΑ) -Επιβεβαίωση Αποκλειστικού μας: Ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου θέλει να την «κοπανήσει» , αφού άφησε απλήρωτα ενοίκια

Σχετική εικόνα

Όπως σας είχα προαναγγείλει με αποκλειστικό δημοσίευμα εδώ στo «Tsipas-Hlias blog», αναφορικά με την δύσκολα «διαχειρίσιμη» οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου της Πάτρας, με «βαρύ όνομα», και για την απέλπιδα προσπάθεια να καλύψει μέρος των χρεών του, όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο είναι ... έργο εξαιρετικά μεγάλης δυσκολίας και απαιτήσεων.! Άθλος ακατόρθωτος σε καιρό κρίσης.

Ο ΩΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΩΝΑΣΗΣ
Η γνωστή ιστορία. Έχουν γραφτεί τα πάντα, έχουν ειπωθεί επίσης τα πάντα. Το μόνο που μου μένει είναι να ψάξω και να φτιάξω ένα φωτογραφικό άλμπουμ από την “πλούσια” ζωή του μεγάλου Αριστοτέλη Ωνάση.

Περί των καταστημάτων της Ηρώων Πολυτεχνείου - Άλλο ρεπόρτερ άλλο σαπόρτερ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑ  ΜΑΓΑΖΙΑ
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ, Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΎΘΕΡΕΣ ΣΚEΨΕΙΣ

Μπερδευτήκαμε και ας ξεμπερδευτούμε. Κατ' αρχάς ο δημοσιογράφος δεν είναι επικοινωνιακός εκπρόσωπος προσώπων που απασχολούνται επαγγελματικά με την ίδρυση, τη λειτουργία και την ανάπτυξη επιχειρήσεων και, συνήθως, τους ανήκουν ή είναι οι βασικοί επενδυτές σε αυτές. 

ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΤΑΥΛΑΝΔΟ;

Αποτέλεσμα εικόνας για δημήτρης γιαννακόπουλος
Δεν λαμβάνω υπ’ όψιν το εισαγγελικό «Κατηγορώ» στον Αλαφούζο από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία». «Δώσε τις μετοχές και ξεκουμπήσου!» είναι η απαίτηση της «Παναθηναϊκή Συμμαχίας» με δημόσια τοποθέτηση της σε βάρος του μεγαλομέτοχου.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...