Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ο Κανάκης και οι γελοιότητες του ΑΝΤ1

Σχετική εικόνα

Στο στόχαστρο του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του έχει πέσει από την πρώτη ημέρα προβολής του το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, Game of Love.

Κουίζ: Κι άλλο μπου-Μπούκη απειλεί για σκάνδαλο που φωτίζει το «Tsipas-Hlias blog»;


Ποιο πεπειραμένο και λαοπρόβλητο πρόσωπο, με εξουσία και δίκτυο «υψηλών γνωριμιών», προερχόμενο από τον επιχειρηματικό στίβο και γιατί απείλησε υπάλληλο της εταιρίας  του, λέγοντας του μάλιστα ότι «θα τον καταστρέψει», αν ξαναμιλήσει σε μέσα ενημέρωσης και ειδικότερα το «Tsipas-Hlias blog», για υποθέσεις που αφορούν στις αμφιβόλου ποιότητας και σκοπού δραστηριότητες του, αλλά και στα περίεργα γούστα του, που εξωτερικεύει μόνο σε πολύ συγκεκριμένα glamorous στέκα; 

Πολύ ζόρικα τα πράγματα για «κορυφαίο» Πατρινό επιχειρηματία ! Ανοιχτός απέναντι σε πολλά μέτωπα- Τι συνέβη;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Tsipas-Hlias blog», ισχυρό επιχειρηματικό πρόσωπο της Πάτρας, με πολυετή εμπειρία και γνώση , μεταξύ άλλων και στον κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης, που, σημειωτέον, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κυριαρχεί μέσω των ιδιαίτερα πετυχημένων καταστημάτων του, τα οποία γεμίζουν με απαστράπτουσες φωτογραφίες τις δημοσιογραφικές στήλες των κοσμικών δραστηριοτήτων και του lifestyle, αισθάνεται το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια του και βρίσκεται αντιμέτωπες με τον κίνδυνο της πλήρους οικονομικής κατάρρευσης.

ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ «ΚΟΝΤΡΑ» ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ



Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος περπατά πιά στα 32 του χρόνια, είναι επόμενο να ψάχνεται για το τελευταίο συμβόλαιο του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πολύ περισσότερο να έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις όταν ήταν ο πολυτιμώτερος της μετά από 24 χρόνια πρωταθλήτριας ΑΕΚ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...