Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΕΓΙΝΕ, Ο ΙΒΑΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ «ΠΑΟΚΤΣΗ»


Να ξέρουμε τι λέμε. Ο Ιβάν Σαββίδης ανέβηκε στην συνείδηση των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά την καταστροφική και απαράδεκτη για την πολιτισμένη Ευρώπη είσοδο του στην Τούμπα με το κουμπούρι στο ζωνάρι.

Ο «δεύτερος δρόμος» - Νέο σενάριο στο τραπέζι για τον Σπύρο Δήμου


Σε ανύποπτο χρόνο ακόμη, πριν καν αρχίσουν οι συζητήσεις και οι εικασίες για το μέλλον του Σπύρου Δήμου στον Διαγόρα Βραχνέικων, ήμουν ο πρώτος που άνοιξα την συζήτηση αυτή. Και τότε, πολλοί ήταν εκείνοι που έπεσαν να με «φάνε». Να με κατηγορήσουν, μόνο στις κατ' ιδίαν συνομολίες τους, για ανηθικότητα , αδηφαγία , καιροσκοπισμό, ισοπεδωτική κριτική και μεταχείριση…

Ο ΧΙΜΕΝΕΘ «ΕΔΩΣΕ» ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΕΚ ΧΙΜΕΝΕΘ

Δεν χωράει συζήτηση. Ο ΠΑΟΚ πήρε με την αξία του το κύπελλο, για πρώτη φορά σε γήπεδο της Αθήνας. Κι αυτό είναι ένα μάθημα το οποίο οφείλει αυτός, ο ΠΑΟΚ, να διδαχτεί. Να το χωνέψει. Ότι διαθέτει το μέγεθος, ποδοσφαιρικά, αγωνιστικά, να διεκδικήσει και να κατακτήσει τίτλους χωρίς να ρίχνει ευθύνες που αφορούν τον ίδιον!

ΝΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!



Μέσα σ’ όλα τα άσχετα και αδιάφορα που γράφονται είναι και το πολυμεταχειρισμένο που πάντα πουλάει. Πότε θα γίνουν οι εκλογές. Πάντα παίζει ένα τέτοιο… ρεπορτάζ, προεκλογικά αλλά και μεταεκλογικά. Με την ευκαιρία το ανέκδοτο, που δεν είναι ανέκδοτο, που μοιάζει με ανέκδοτο, αλλά ήταν αληθινή κουβέντα χαρτοπαίκτη.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...