Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Αποκάλυψη «Tsipas Hlias blog»: Πατρινός επιχειρηματίας κατέθεσε πρόταση για να εξαγοράσει την βουλγάρικη Coca Cola




Η φήμη άρχισε να διαδίδεται μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και πριν από λίγο έφτασε μέχρι το γραφείο του «Tsipas Hlias blog».


«ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ»: Άσπρη σκόνη -ξέξασπρη τυλίγει πολύ γνωστό Πατρινό επιχειρηματία



Η κοκαΐνη είναι ο τρόπος του Θεού να σου πει ότι έγινες υπερβολικά πλούσιος» αφόρισε κάποια στιγμή νηφαλιότητας, ο αυτόχειρας και εξαρτημένος, αστείρευτου ταλέντου ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς. Και πιο παλιά ο Έρικ Κλάμπτον τραγουδούσε «if your thing is gone and you wanna ride on; cocaine. Don’t forget this fact, you can’t get it back; cocaine. She don’t, she don’t lie, she don’t lie; cocaine». Η μυθολογία του εν λόγω ναρκωτικού έχει θεμελιωθεί σε στίχους, χρήση από ιδιοφυείς, πραγματικές διασημότητες όπως ο Σίγκμουντ Φρόιντ ή  μυθιστορηματικές όπως ο Σερλοκ Χόλμς, αλλά και από ολόκληρα βιβλία, όπως το «Κοκαϊνα» του Πιντιγκρίλι, γεμάτο πρόκληση, σκανδαλώδη αντισυμβατικότητα, σαρκασμό και ειρωνεία. Μόνο που στο καιρό μας, μόνο ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έχει μετρήσει το ναρκωτικό, τη «λευκή κυρία» στη διάσταση της χρήσης από πλουσίους ως γόητρο και επιτηδείων εμπόρων ως μέσο πλουτισμού, σίγουρου και όχι με χρηματιστηριακές αυξομειώσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε κοπάνα και πήγαινε ...μπoυρδελότσαρκα



Μετά την έκρηξη γέλιου που προκάλεσε η δήλωσή του πως έκανε κοπάνα από το σχολείο το πρωί για να δει τον Νίκο Γκάλη στα παιχνίδια του Άρη το βράδυ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανήλθε με νέα διορθωτική δήλωση, όπου τονίζει πως μπέρδεψε το Αλεξάνδρειο με το μπoυρδέλο και τον Γκάλη με την Γαβριέλα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...